Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana jak nigdy

dziewczyny ostrzegam was, ja to juz mam za soba.

Polecane posty

Gość zalamana jak nigdy

dziewczyny, pisze do Was zeby was ostrzec. Jeśli macie faceta. kochacie go, on kocha was. I nagle zauważycie cos niepokojącego w związku z wasza przyjaciółką to wyjasniajcie to od razu!!!! Z moim chlopakiem było tak, ze kochalismy sie bardzo, oddawalismy dla siebie wsyztsko, moja przyjaciolka oddana i wierna, nigdy by mnie nie zdradziła. i Co>?? spotykali sie razem, oszukiwali mnie, wymyślali wersje zdarzen itd. nawet nie wiecie co teraz czuje. bo ciezko to opisac. a wiecie co do niej powiedział jak ona powiedziala mu ze zle robią bo mmogą mnie zranic? ze "słabsze jednostki musza odpaść, doświadczył tego na królikach" najgorsze jest to, ze myślalam ze kazdego to moze spotkac tylko nie mnie!!

Gość farrrka
Coś o tym wiem. Niestety.Zdradzał Cie dosłownie ,tzn spali ze sobą też? Czy tylko emocjonalnie ,kłamstwa itp? Mój facet też mnie oszukiwał .Co prawda nie spotykał sie z moją przyjaciółką ale z naszą wspólna znajomą .Taką ,co to na parapetówie u nas była itp

Gość faceci tacy są
lubie takie tematy,przypominają mi o tym jacy są faceci dziękuje:)

Gość zalamana jak nigdy
pierwszy sygnał był taki ze tańczył na urodzinach mojego kolegi jak z jakas dzi8ka. zrobilam awanture, ale zapewnial mnie ze ma ja w dupie, ze jest gruba itp. ja płakałam a on zapewnial ze tylko jestem ja ze mnie kocha, ze zycie by z mnie oddal. a wiecie co jej napisal rano na nastepny dzień? ze cala niedziele o niej myśli i ze nie załuje tego co było. a do mnie powiedział ze jeśli mamy sie kłócic o ta idiotke to woli wogole jej na oczy nie widzieć, i nie musimy sie z nia spotykać. a potem umówił sie z nią na piwo. Jeszcze napisał jej na gg zeby założyła jego ulubioną różową mini i szpilki.

Gość 23423424
a sakd wiesz o tym ze psial do niej na gg itp?

Gość zalamana jak nigdy
byłam dzisiaj u niej napluc jej w twarz to sie rozplakala i wsyztsko mi opowiedziala, jak nie chcialam jej uwierzyć to pokazala mi archiwum gg.

Gość a kobiety są inne
Według mnie gorsze! Bo dziewczyna kumola na na ogół rzecz święta. Chłopak przyjaciółki wrecz przeciwnie - to obiekt do zdobycia... Same sobie jesteście winne!!!

Gość dokładnie tak jak mówisz
chłopak koledze dziewczyny nie odbije, choćby niewiadomo jak mu się podobała. A laski to kurrwiszcza takie...

Gość laski powinno sie izolowac
kazda jedną trzymać w odzzielnej klatce, bo to zazdrosnice i perfidne bestie są. jedyną ich zaletą jest to że maja tzytzki i czypy

Gość nesti1234
a facetów powinno sie wieszac za jaja jak tylko sie urodza!!!!!