Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lorenka90

Jaki powinnam nosic rozmiar stanika? prosze o podpowiedz

Polecane posty

Gość Lorenka90

czytałam troche waszych tematów o rozmiarach i zmierzyłam sie tak jak radzicie. pod biustem na wydechu- 82cm w biuście-97cm prosze doradzcie mi jaki powinnam nosic rozmar? ale niech napisze osoba która się naprawde na tym zna a nie ktos kto nie ma pojęcia. z góry dziękuje:)

Gość Lorenka90
sprawdziłam i.....75 E ????????? to jest chyba nie mozliwe. ja nieraz nawet w misce B chodziłam

Gość boś
w misce B ale pewnie w większym obwodzie.....jezu dziewczyny to ze macie E wcale nie znaczy ze cycki sa wielkie...wszystko zalezy od rozm.pod biustem....90B będą większe niż 70E

Gość takasobietam
To jeśli mieszkasz w większym mieście i nie wierzysz, idź do porządnego sklepu, gdzie dopasują Ci stanik. Nikt nie zmusi Cię do zakupu. Inna kwestia, że niektóre rozmiarówki różnych firm różnią się między sobą.

Gość Lorenka90
tak no wiem ale przeciez jak pojde do sklepu i powiem ze mam 75 E to wątpie ze da mi odpowiedni

Gość Lorena90
własnie mieszkam w małym miesteczku i tu nie ma takich porządnych sklepów co najwyzej sklepiki bieliziane gdzie jak powiem pani ze ma 75E to mie wysmieje bo dla nich D to duze piersi a E..? ja ma taki sredni biust