Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tzn. tylko tyle że

Jeśli kobieta zakłada topik że kocha faceta który ma w ją w dupie

Polecane posty

Gość tzn. tylko tyle że

że ten facet na pewno jest przystojny. Brzydkiego by od razu kopnęła w dupe jakby chociaż raz się niewłaściwie zachował, ale przystojniak może dupczyć na prawo i lewo, żyć jak wolny ptaszek, wciskać takiej lasce każdy kit i traktować jak szmate, mówić że nie jest gotowy do związku lub że nie wie czego chce, że musi przemyśleć itp. a taka laska i tak będzie myśleć o nim i zakładać topiki, że nie może od niego odejść i że kocha. A jakby taki facet był brzydki to od razu by dostał wielkiego kopa w dupe jakby cokolwiek złego zrobił, bo prawda jest taka że miłość jako taka nie istnieje. Ludzie kochają się tylko w urodzie partnera, nie w nim samym. Dlatego przystojniacy zawsze będą mieli swoje laski za nic i żyć jak najwięksi kurwiarze lub nie okazywać miłości. Głupie baby zawsze będą wybaczać i dalej robić z siebie cierpiętnice

Gość yzybyzy
ej a taka mala zmiana tematu...zna ktos jakies portale randkowe dla katolikow? :) z gory dzieki :)

Gość przeznaczeni.pl

Gość jestem dumnaaaa
ja takiego jak wyzej zostawilam wczoraj.... on juz tez nie chcial bo mu sie chec flirtwania odezwala znow. Szkoda zycia, ja tez bawilam sie, byl przystojny i mielismy wspolna pasje, seks mi sie znudzil, i nie zostalo prawie nic! oczywiscie zdarzylam sie zaangazowac, ale dalej sensu nie widze. Uwolnilam sie od bardzo przystojnego lekkoducha, on juz ma inna swoja droga. pocieszycielke ktora tylko czychala na ten moment. Smiac mi sie chce, chce wreszcie zakochac sie w kochajacym mezczyznie i dac mu to co powinam. Nie tkwijcie w takich zwiazkach!!!!!! wole brzydszego a madrego i z uczuciami.