Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiees

paznokcie

Polecane posty

Gość katiees

Witam i mam pytanie: Czy któraś z Was dziewczyny ma nałożony żel na paznokcie tyle,że bez przedłużania?Wiem, że istnieje coś takiego i taka metoda mnie interesuje gdyż nie chciałabym robić sobie żelowych tipsów, które są pewnie trochę niewygodne:) Chciałabym się dowiedzieć jak długo np.french pokryty żelem trzyma się na paznokciach i ile kosztujue taki zabieg (mniej więcej, gdyż wiem że ceny są różne w różnych miastach)? Pozdrawiam i z góry dzięki za odp.:)

Gość katiees
ponawiam pytanie:)

Gość ja uzupełniam co 2 tygodnie

Gość katiees
Dziękuję bardzo-chyba się skuszę:) A i mam jeszcze jedno pytanie: czy jest możliwość "ozdobienia" frencha , żeby nie był taki zbyt monotonny;) ?

Gość jejku weźcie a potem będziecie
miały masakrę, grzyby na paznokciach i Bog wie co jeszcze :O

Gość katiees
Wydaje mi się, że trochę przesadzasz;) Wiele moich znajomych, koleżanek miało żelowe tipsy i żadna z nich nie nabawiła się grzybicy...

Gość jejku weźcie a potem będziecie
zdrowe, naturalne paznokcie wyglądają zdecydowanie lepiej

Gość grzybicy to się możesz nabawić
u jakiegoś poparcańca, stylistki paznokci zawsze zaczynają wszelkie prace przy rękach i nogach od dezynfekcji zarówno swoich rąk jak i klientki

Gość mialam ale .
takie paznokcie i wzorki na paznokciach sa super wytrzymale ,bardzo ladnie wygladaja,niestety jest jeden minus,jak odechce Ci sie juz zelowych,to bedziesz musiala bardzo dbac o te rozmiekczone,lamliwe,rozdwajajace sie pozostalosci po paznokciach.Mialam i byly super,chwalilam do momentu kiedy chcialam swoje naturalne.Teraz jest ok.mam swoje ,odrosly i jest cacy,ale czas kiedy odrastaja jest okropny,nie zrobie nigdy wiecej

Gość lukasz255
Hej dziewczyny, jak któraś ma problem z robieniem sobie ładnych linii uśmiechu do frenchu, to polecam to super urządzenie! Mi zawsze wychodziły krzywe albo za grube alb za cienkie. Ostatnio znajoma kosmetyczka pokazała mi takie specjalne urządzenie, jest super, bo linia uśmiechu wychodzą idealnie. Można je kupić na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=808 884750