Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sławekek

dowiedziałem się że laska któą zostawiłem

Polecane posty

Gość sławekek

i która się dobitnie mówiąc "bawiłem"została wcześniej zgwałcona i że byłem jej pierwszym facetem od gwałtu któremu zaufała...Zostawiłem ją dla innej..po prostu się chciałem pobawići teraz mamm zajebiste wyrzutu sumienia..jak się dowiedziałem że wczęsniej z facetami nie mogła bo im nie ufała tylko zaufała mnie..Jej brat zktórym się ostatnio kumpluje zarzucił mi to po pijaku i wypaplał i teraz mi glupio:O

Gość sławekkkkk

Gość czy ty nalezysz do osob ktore
przy jamis morderstwie, podpaleniu itp dzwonia na policje 'przyznajac' sie ze to one byly sprawcami ? czy tylko masochizm masz gleboko w ryty w podswiadomosc ?

Gość suuuuuuuuuuuper
no to laska juz napewno nie zaufa zadnemu facetowi. nie bawcie się niczyimi uczuciami bo to często ma fatalne skutki

Gość behemo
ale skad mogles wiedziec ze zostala zgwalcona? Takiego pytania sie nie zadaje na randkach.

Gość sławekek
czylini e powinienem miec wyrzutów sumieia?

Gość skąd mogłeś
wiedzieć? przykre,ale następnym razem jeśli chcesz tylko miło spędzić czas powiedz o tym partnerce

Gość Scoout Finch
Powinieneś i to nie tylko dlatego, że ktoś ją wcześniej skrzywdził, ale dlatego, że zachowałeś się jak skurwiel.

Gość przynajmniej masz
wyrzuty sumienia,wiec taki bezduszy zimny dran nie jestes,ale co to zabawy uczuciami to niezle ziolko z Ciebie,bawil sie ktos Twoimi uczuciami,jesli nie to obys zasmakowal;)

Gość bjk
i dobrze ze masz wyrzuty bo zachowales sier jak DUPEK i to nie tylko spowodu gwaltu ale tego ze ty chciales sie zabawic w porzadku ale takie rzeczy ustala sie ze nie chcesz nic glebszego i to ma byc tylko zabawa a nie igrasz z czyimis uczuciami pobawiles sie laska ci zaufala a ty pa pa ZWYKLY DUPEK Z CIEBIE!!!!!!

Gość behemo
ludzie, ale on nie wiedzial ze ona byla zgwalcona... faceci od zawsze bawial sie kobietami ale na pewno jakby wiedzial to by tak nie postapil. Slawek, dziewczynami sie powinno sie bawic, tak sie nie robi, a po tym ze teraz o tym piszesz mozna tylko wywnioskowac ze nie zrobilbys tego gdybys wiedzial. No trudno, stalo sie i nie juz nie zmienisz...

Gość yfux86
Może ten gwałt to ściema? Taka zemsta na tobie.

Gość przynajmniej masz
a kto zartuje z takich rzeczy jak gwalt???to raczej malo zabawne

Gość Zaczarowana21345
Chyba zartujesz ze swoje swinskie postepowanie chciałbys usprawiedliwic gdybym wiedział ze została zgwałcona to bym sie nia nie zabawił;/ zal koles znaczysz mniej niz zero.. z zadnych powodów nie powinno sie tak traktowac CZŁOWIEKA!!