Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Nie staje

Polecane posty

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Witam! Mam problem... Jestem juz z chlopakiem ponad rok i od niedawna sie kochamy. Wczesniej uprawialismy tylko milosc oralna bo ja nie bylam zdecydowana(troche sie balam niechcianej ciazy), moj chlopak wczesniej uprawial juz sex (bez zadnych problemow sie to odbylo). Teraz kiedy sie juz zdecydowalam nie jest tak milo jak myslalam. Mojemu chlopakowi nie staje po zalozeniu prezerwatywy. Po grze wstepnej zawsze jest we mnie jakies 5 minut, pozniej zawsze go prosze o zabezpieczenie, po minucie kochania juz sie nie da:/ Nie jestem osoba niezadbana, zyje z fotomodelingu. Zawsze strasznie go podniecam, ale juz kilka razy probowalismy i za kazdym razem tak sie konczy, troche sie zniechecilismy. Podobno za duzo mysli gdy juz musi sie zabezpieczyc i boi ciazy, lecz kiedy bylismy pijani i zupelnie luzni, po zabezpieczeniu stalo sie to samo :( Ja staram sie go nie dolowac tylko troche o tym mysle...

Gość to to to
zabezpieczajcie sie w inny sposob. jest 21wiek i wiele mozliwosci...

Gość buuuuuuuuuuuuuuu
myslicie ze to wina prezerwatywy? on wczesniej zawsze sie tak kochal i nie bylo problemow...

Prezerwatywa ogranicza doznania u faceta, może w tym tkwi problem. Ja bym radziła zmienić metodę antykoncepcji :)

Gość Dobrze tu prawią
viagrą go albo kamagrą, jak setkę łyknie, to zedrze w tobie 4 gumy, a fiut dalej jak słup - twardy i nieugięty,

Gość fdgsgfgggd
pewnie ściemnia, że się kochał z inną, żeby zakozaczyć