Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina1989

pytanie

Polecane posty

Gość paulina1989

w przyszłym tygodniu wybieram się do znajomych mojego chłopaka na działkę, będzie grill, piwko i te sprawy. problemem jest jednak, że - po pierwsze - nie znam tych ludzi, a po drugie - z tego, co wiem - nie ma tam toalety i mam pytanie, do was panie. co wy byście zrobiły w takiej sytuacji, gdyby zachciało wam się siku? rozumiem, że na własnej dzialce można sobie sikać za altanką czy gdziekolwiek, ale tak u obcych... ? nie wyobrażam sobie sytuacji, że siedze sobie z nimi i mówie, że musiałabym skorzystać z tolety, której nie ma :( co wy byście zrobiły?

zapytaj gdzie możesz się załatwić. Jakaś toaleta to na pewno jest, choćby taki drewniany domek z serduszkiem w drzwiach.

Gość braktoitoia
U mnie na ogrodkach dzialkowych tez nie ma toalety, niedawno nawet jakas petycja byla, zeby toi toia postawic przy wejsciach, ale na razie nic z tego nie wyniklo. Jesli palisz, to powiedz, ze idziesz na papierosa i przy okazji kucnij za jakims drzewkiem ;)

Gość no fakt ze bedac u nieznajomyc
czy mozesz sie u nich wysikac to troche nie ten

Gość paulina1989
tak, tylko ja wiem, że tam na pewno nie ma toalety. trzeba będzie kombinować :(

Gość skoro ...
... idziesz do znajomych to jak sie domyslam bedzie tam tez jakas kobieta. ona tez na pewno bedzie chciala zrobic siku wiec nie bedzie problemu.

Gość fuuj bleeee
no i chyba nie chcecie mi powiedzieć, że u SIEBIE w ogródku normalnie sikacie? obrzydliwe.

Gość A co w tym obrzydliwego
Wiadomo, że jak jestem na działce parę godzin to na pewno mi się zechce i wysikam się gdzieś koło grządek, nikomu tym krzywdy nie zrobię.