Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivvette

znowu o cellulicie

Polecane posty

Gość ivvette

Mowicie dziewczyny ze udalo Wam sie zwalczyc cellulit takimi czy innymi metodami! ja wiem ze zadna bez diety i cwiczen nie dziala. Kremy pomagaja, tabletki i inne specyfiki tez... Chcialam sie tylko zapytac dziewczyn ktore wyszly z walki z cellulitem zwyciesko co stosowaly i najwazniejsze moje pytanie ile trwalo uzyskanie pozadanych efektow! Na forum duzo sie czyta o walce z cellulitem, ale nigdzie nie moge znalesc ile to zajmujlo Wam czasu drogie forumowiczki :) Dajcie znac! ja walcze dieta, cwiczeniami i kremami od 2 tygodni! jest lepiej ale nie tak jakbym chciala zeby bylo :) czekam na Wasze posty.

Gość około 3 m-ce

Gość ivvette
Chce dodac, ze rowniez moj chlopak ma problem z cellulitem i ta moja walka jest takze jego walka. U niego cellulit byl widoczny glownie na penisie oraz na jajach. Wklepuje mu kremy i tez widac poprawe, ponadto wklepywanie robia mu sie maslane oczy, wiec chyba ogolnie lubi te terapie. Nadmieniam ze jestem spod znaku Strzelca, waze 71 kg i mierze 171 cm. Lubie muzyke Mietka Szczesniaka a z potraw - flaki. 🖐️

Gość ekosh
ale fajny podszywać hłe hłe hłe :D To ja wam powiem iż zwalczyłam cellulita w niecałe dwa tyg. o! Pewnie nie wierzycie, ale co mnie to obchodzi, ja swoje wiem i w mini już śmigam bez obaw :P

Gość ivvette
naprawde ciekawe kogo bawi takie podszywanie sie... chyba czas wydoroslec