Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivvete

znowu o cellulicie

Polecane posty

Gość ivvete

Mowicie dziewczyny ze udalo Wam sie zwalczyc cellulit takimi czy innymi metodami! ja wiem ze zadna bez diety i cwiczen nie dziala. Kremy pomagaja, tabletki i inne specyfiki tez... Chcialam sie tylko zapytac dziewczyn ktore wyszly z walki z cellulitem zwyciesko co stosowaly i najwazniejsze moje pytanie ile trwalo uzyskanie pozadanych efektow! Na forum duzo sie czyta o walce z cellulitem, ale nigdzie nie moge znalesc ile to zajmujlo Wam czasu drogie forumowiczki Dajcie znac! ja walcze dieta, cwiczeniami i kremami od 2 tygodni! jest lepiej ale nie tak jakbym chciala zeby bylo czekam na Wasze posty.

Gość dalaj
u mnie to było tak. :) dietę MŻ trzymam od poczatku marca a ćwiczyć zaczęłam od początku czerwca. Najpierw były to ćwiczenia na miesnie brzucha a potem po ok. 2 tyg. zaczęłam trening z DVD "bikini last minute" z Shape'a. Początkowo było to po 15 min. -1 -2 razy w tygodniu. Teraz ćwicze 4 razy w tygodniu po 30 min. na zmianę trening obwodowy i interwałowy. Po cellulicie nie ma śladu. Cały czas stosuję rózne kremy -2 razy dziennie. aha piję sporo wody. :)

Gość ivvette
super! naprawde gratuluje! ja z dieta i cwiczeniami trzymam sie od 2 tygodni! kremiki tez! jakos sie udaje (chociaz czasami sobie pozwole na male odstepstwo zeby nie zwariowac- licze na dlugotrwale efekty wiec staram sie racjonalnie) efekty widac ale powoli! ja pije soki z cytrusow, jem sporo warzyw i male posilki o okreslonych porach 5-6 razy dziennie. jeszcze jakies konkretne pomysly?

Gość karolina32
problem cellulitu... skąd ja to znam... :( ale wiecie co ostatnio poważnie zaczęłam się zastanawiać nad endermologią. Zabieg ma na celu redukcje cellulitu a przy okazji modeluje sylwetkę więc, że tak powiem 2w1. Słyszeliście o czymś takim? dostałam namiary na Villa park w którym wykonują cały zabieg, decydować się?

Gość dalaj
Owszem działa ale trzeba zrobić całą serię zabiegów aby było widać jakiś efekt. Najlepiej ok. 10-ciu zabiegów. Rozmawiałam ze znajomą która jest kosmetyczką i nawet pokazywała mi jak to wygląda. Cóz, kuszące, ale w sumie to dość drogi interes. Ale jeśli kogoś stać a ćwiczyć mu sie nie chce to... :)

Gość ivvette
tylko po takich zabiegach tez nie ma gwarancji ze to nie wroci! jak sie nadal bedzie jadlo fast-foody to nic nie pomoze. chcialam do tego podejsc logicznie i racjonalnie i zeby nie musiec znowu walczyc o efekty za pol roku.

Gość aśka.w
Endermologia jest świetnym zabiegiem!!! Ważna jest co prawda systematyczność ale jeśli już podjęliśmy walkę to nie ma wyjścia trzeba pokonać pomarańczową skórkę! Karolino decyduj się, życzę wytrwałości. ivvette, ważna jest silna wola! bez wyrzeczeń nie osiągniemy nic! endermologia jest dobrym początkiem a dalej to już sami musimy pomyśleć nad zmianą naszych przyzwyczajeń żywieniowych A to dla bardziej zainteresowanych: http://www.beauty.com.pl/endermologia.shtml

Gość grtitta
ja co prawda nie mialam duzego c. ale mialam mi pomoglo plywanie acha i jedzcie duzo jablek one oczyszczaja z toksyn

Gość nell *****************
a ja chodzilam od pazdziernika do kwietnia na aqua- aerobic, pozniej na rower i cwicze codziennie na posladki, wcieram kremy, zrobilam 10 okladow z guam i ...nic , jak byl tak jest. co do diety to od 3 lat nie jem bialej maki, cukru i zadnych fast foodow, sporadycznie pijam czarna herbate i dbam o rownowage kwasowo zasadowa. czy ten film z cwiczeniami mozna gdzies sobie sciagnac?

Gość ivvette
kurcze co czlowiek to opinia! juz nie wiem co jest detoxujace... jedni mowia ze cytusy, inny ze jablka, jeszcze inni co innego! wiem ze mi sie powoli cos tam rusza w dobrym kierunku! wiem ze nie stanie sie to z dnia na dzien, pracowalam w koncu na ten cellulit bardzo ciezko 25 lat! chocialam sie tylko poradzic co do czasu jaki czekaliscie na efekty zeby sie nie rozczarowywac kolejnym tygodniem wyrzeczen bez jakis znacznych efektow! idzie powoli ale idzie... tylko ile tak bedzie szlo :)

Gość missss
a jak pozbyc sie cellulitu nie tracac przy tym kilogramow??? nie chce zeby zmniejszyla mi sie pupa:/

Gość dalaj
Nell -w necie chyba nie ma tego zestawu z Shape -ale nie szukałam więc może się znajdzie. Ale poszukaj na allegro. :) Misss -moja rada -ćwiczenia na nogi i pośladki. Zamień tłuszcz na mięsnie. Przekonasz się ze wygląd się poprawi. A wagowo się nie zmieni -gdyż mięśnie są cieższe niż tłuszcz. :)

Gość sassssssss
no właśnie co czlowiek to opinia, staram się jeść zdrowo, ryby, warzywa ale cellulit nadal jest :/ i to taki ogromny :/ zaczęłam robić peelingi kawowe. Za rok chce mieć ładne nogi w końcu

Gość ivvette
no wlasnie tez mam taki plan... w lecie miec juz ladne nozki! cholera serio nie wiem co zle robie! jem zdrowo, warzywa, owoce, bardzo malo slodyczy, duzo bialka, zero fast-foodow czy dan z proszku, jem regularnie... i nadal mam cellulit! robie peelingi, pije soki z cytrusow, zero slodzonych napojow, nie jem bialego pieczywa (w ogole pieczywo rzadko) ... i dupa! naprawde nei wiem co robie zle. nie chcialabym sie ubiegac do tabletek czy napojow bo to moze byc wspomaganie, a nie chce musiec pic tego caly czas, wiec lepiej chyba naturalnie i takie tam.... ale pomyslow juz brak!

Gość Gonia 24
Nie mam nadwagi, nie jem śmieciowego jedzenia, od czasu do czasu ćwiczę, ale mimo to moim problemem jest cellulit. Sporo wydałam na kremy wyszczuplające, domowe masażery- bez efektu. Postanowiłam zapisać się na zabieg endermologii. Jestem zaskoczona, wreszcie nie wstydzę się swoich nóg.Jak wygląda zabieg widać na filmiku: http://www.depilacja-torun.pl/zabiegi-kosmetyczne-torun-bydgoszcz-wloclawek/ Polecam. Sprawdziłam na własnej skórze.

Gość Pani doktor 30
Jest takiportal http://depilacja24.pl/ i są tam porównywane wszystkie rodzaje depilacji. można sobie poczytać jaka depilacja wychodzi skuteczniej