Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgbbgdfxbgdfgb

Pani dr.Grzesiak z Warszawy

Polecane posty

Gość dgbbgdfxbgdfgb

Czy ktos poprawial sobie cos u tej pani? Jest partaczem czy dobrym chirurgiem? Bardzo prosze o pomoc bo mam zamiar zrobic sobie u niej calkowita korekte nosa a nie slyszalam na jej temat zadnych komentarzy:(

Gość gjbjbjknkjnk
podnosze:(

Gość Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum które daje wiedzę każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokładnie opracowany dział badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum prawie 600 tematów,fotki pozabiegowe,przejrzyscie ulożone tematy.Każdy temat opracowany z dużo iloscia informacji i fotek.Twój post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w każdym dziale zawsze pomocni! Wchodząc na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

hej ja jestem właśnie na etapie szukania dobrego lekarza zarówno w necie jak i wśród znajomych ...sama juz nie wiem co myśleć bo każdy lekarz ma różne opinie, ale od znajomej słyszałam że grzesiak to jakaś niezbyt dobra lekarz ogólnie nie polecają jej ale w sumie to wiadomo zawsze znajdzie sie ktoś niezadowolony...tak to juz jest

Gość vbvcvbcbcvbc
jaga25 dzieki wielkie za odpowiedz! uratowalas mi zdrowy wyglad:D kurcze,mam straszny dylemat! nigdzie nie moge znalezc dobrego lekarza chirurga z Warszawy:( Szczyt odpada ale tylko z takiego powodu iz trzeba baardzo dlugo czekac na zabieg a przez to ze mam szkole itp nie moge sobie pozwolic na zabieg np w roku szkolnym tylko w najbardziej pozadanym przeze mnie czasie:( na upartego moge jechac setki km np do poznania do Bieleckiego ale i z powrotem bedzie problem bo on przyjmuje od 16godz a ja potem bede musiala wracac pare godzin do warszawy:(....tragedia!!

ja nie chciałabym robić dr grzesiak złej reklamy bo wiesz zawsze o jakimś lekarzu pojawią się złe opinie...a najgorsze jest to że z reguły na forum wypowiadają się osoby niezadowolone, bo zadowolonym często się nie chce bo i po co skoro już maja wszystko za sobą... Ja też szukam lekarza dla siebie, narazie chciałabym się rozeznac i pochodzić na konsultacje, ide we wrześniu na wizyte do iq medica i do sankowskiego...zobacze jak będzie

Gość KalinaRak
Ja sobie robiłam w tej klinice liposukcję i wstrzykuję także botoks, super miejsce i na prawdę polecam. Dr. Grzesiak jest konkretnym lekarzem i super doradza. Właściwy człowiek na właściwym miejscu.

Gość irena_warszawa_ochota
Na mnie zrobiła ta Pani dobre pierwsze wrażenie. Jestem jeszcze przed zabiegiem ale byłam na konsultacjach i podoba mi się Jej profesjonalizm i rzeczowość. Będę robić korektę nosa- mam nadzieję, że dobrze wybrałam, bo to cześć ciała bardzo widoczna i sądzę, że trzeba dokonać dobrego i świadomego wyboru w takim przypadku...i długo podejmowałam decyzję, do dr Grzesiak skłoniło mnie to, że osobiście widziałam efekty podobnego zabiegu wykonanego na mojej współpracownicy- korygowała garb na nosie - wyszło bardzo ładnie - mam nadzieje, że i ja będę zadowolona, ale to okaże się dopiero po wszystkim. Jeśli to będzie kogoś interesować to chętnie zdam relację, bo zabieg tuż tuż

Gość Do Ireny z Ochoty
Jesteś już po czy jeszcze przed operacją noska? Jestem ciekawa jak wyszło bo sama myślę o takiej operacji i nie wiem czy decydować sie na Grzesiak czy na kogoś innego? Wpisy na forach raczej na plus, trochę na minus , sama nie wiem. Jest ktoś kto robił sobie u Niej ostatnio nos i może się wypowiedzieć ?

Gość zenia99
Ja robiłam w tej klinice dr Moniki Grzesiak nos i wstrzykiwałam jeszcze tłuszcz pod oczy Mogę tylko chwalić, jak ktoś napisał wyżej - właściwy człowiek na właściwym miejscu- to prawda , pani Grzesiak jest perfekcjonistką i wybitnym fachowcem Wszystko wyszło bardzo dobrze, nawet lepiej niż się spodziewałam Nie wiecie jaka to radość!

Gość joanna70
Tez polecam Panią Grzesiak, jest fachowa i konkretna. czytałam o niej kiedyś jakiś artykuł , miała praktyki za granicą i była bardzo chwalona wiec poddałam się u niej operacji zmniejszenia piersi i jestem teraz naprawdę szczęśliwą i pozbawioną kompleksów kobietą i wszystkim mogę polecać

Gość fikusiaKatowice
Ja jestem bardzo zadowolona z jej usług. Trzy lata temu robiłam nosek. Wyszedł bardzo zgrabnie. A dwa tygodnie temu piersi. Też ok.

Gość luzania72
Moje piersi wreszcie są takie jak powinny być! Miałam niesymetryczny biust i teraz jest ok. Polecam z całego serca!

Gość Do zenia99
Czy Ty jeszcze tu zakładasz ? Odezwie sie jak przeczytasz ta wiadomość .

Dr Grzesiak robiła mi nos. Jestem bardzo zadowolona z efektów, nosek jest śliczny- proporcjonalny i zgrabny.Kilka dni po zabiegu rzeczywiście musiałam swoje odcierpieć, ale byłam na to przygotowana. Także jak najbardziej jest to specjalista godny polecenia.