Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janka janka janeczka

Wreszcie pozbyłam się trądziku!!!

Polecane posty

Gość janka janka janeczka

Od kilku lat borykałam się z tymi okropnymi krostami, wydałam majątek na kosmetyki i kuracje które wcale nie pomagały. Byłam na skraju załamania nerwowego, przestałam prawie wychodzić z domu, bo wstydziłam się swojej twarzy. Przed wakacjami spotkałam moją ciotkę, która opowiedziała mi o książce "Woda utleniona- na straży zdrowia". Ciocia stosuje wodę wewnętrznie, ale mi poradziła aby rano i wieczorem smarować buzię rozcieńczonym jej roztworem. Jakoś nie chciało mi się wierzyć w te cuda ale z drugiej strony nie miałam nic do stracenia. Postanowiłam spróbować. Po każdym myciu twarzy biorę watkę nasączoną wodą mineralną, dodaje kilka kropel wody utlenionej i przecieram buzię. Po 3 tygodniach miałam o połowę mniej pryszczy, a dziś / 2 miesiąc kuracji/ praktycznie wszystkie zniknęły!! Nie wyskakują mi nowe 'niespodzianki' nawet przed okresem! Dziewczyny, jeśli macie taki problem jak ja miałam kiedyś, szczerze wam radze spróbować tej kuracji. Woda utleniona kosztuje ok 2-3 złotych, ja pierwszej butelki nie zużyłam nawet w połowie!!! A efekty są nieporównywalnie lepsze niż stosując drogie kosmetyki!!

Gość wowwow
naprawde tak to działa???