Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza91

orgazm?

Polecane posty

Gość iza91

hej kobietki,mam do was takie pytanie... Ostatnio chlopak robil mi dobrze reka i w pewnym momecie poczulam takie cos jakby mi sie siku zachcialo Takie dziwne uczucie No i teraz nie wiem czy rzeczywiscie potrzebowalam sie zalatwic czy moze to byl orgazm? jestem dziewica i nigdy sie nie doprowadzilam takze nie wiem jak smakuje ta 'rozkosz' :) mozecie mi powiedziec co sie tak naprawde czuje podczas orgazmu? z gory dzieki za odp ;*

Gość dupawkroku
na szczęście jeszcze tydzień i dzieci wrócą do podstawówki i nie będą głupich pytań zadawać

Jak Ci się podobało, to nie widzę problemu :P a jak nadejdzie to i tak będziesz wiedziała oO

Gość iza91
podobalo mi sie,ale przerwalam zeby mu czasem niespodzianki nie zostawic na rece :P

:D A może "popróbuj w domu " :P Się kobieto nie przejmuj i idź się bawić cz coś

Gość iza91
szanowna 'dupa w kroku',podejrzewam ze jestes plci meskiej bo nie odpowiedziales na pytanie a co za tym idzie nie znasz po prostu odpowiedzi,nie udawaj madrego bo gdybys nie wiedzial orgazm meski i zenski rozni sie nieco od siebie

Gość iza91
mam za krotkie palce zebym poprobowala sama ze soba w domu :P wlasnie,nie wzielam pod uwage ze jest jeszcze takie cos jak kobiecy wytrysk Madre,madre,dzieki :)

orgazm jest wtedy gdy dreszcze przechodza po calym ciele i zaczynasz cała sie trzęś. i to takie dziwne uczucieee. ze niby takie niewiadomo co ale jednak chcesz wiecej ; ]

Wypowiem się jako facet :) Jak dla mnie to jest tylko jeden wspólny mianownik pomiędzy orgazmami u rożnych kobiet, mianowicie w jakimś stopniu tracą nad sobą kontrolę. Od jakiegoś nienaturalnego prężenia się po dzikie okrzyki i wbijanie szponów w biednego lopeza. Najczęściej w plecy albo w tyłek.

Gość a ja miałam w okolicach
brzucha taki napływ ciepła i przyjemnnego uczucia odprezenia juz kilka razy przy tej samej pozycji ja na plecach nogi na partnera tj jak( swieca )a on głeboko wchodzi i rusza sie mocno we mnie a po chwili ten przypływ ogromnego podniecenia...polecam