Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdeczkaaa

Witajcie kobietki

Polecane posty

Gość gwiazdeczkaaa

staram się o dziecko od kilki miesięcy i jak narazie nic. w tym miesiącu miałam nadzieje ale od wczoraj strasznie mnie boli już brzuch więc pewnie zaraz będzie okres. Czyli nic już z tego prawda jak mnie boli brzuch jakbym za moment miała go dostać:(

Gość gwiazdeczkaaa
strasznie mi się chcę płakać już nie mam siły

Gość takajednablebleble
; ( nie martw sie. wszystko bedzie dobrze. w koncu doczekasz sie dzidziusia. glowa do gory ; ] ; *

Gość gwiazdeczkaaa
a mam pytanie jak to jest czy powinnam mieć przed samym okresem jeszcze wolgotno w pochwie czy już sucho bo ja mam wilgotno

Hej gwiazdeczkooo Nic się nie martw na każda przychodzi pora. Grunt to nie denerwowac sie i nie stresować. Po wiesz jak się tak bardzo napalisz na dzidzie to moze wyjsc calkiem odwrotnie. Jezeli jest to wasz juz ktoryś z kolei cykl starań - mozesz sprobowac z testami owulacyjnymi. Wykonujesz je mniej wiecej w dniu przybliżonej owulacji. I jak wyjda dwie kreseczki - to masz - nie pamietam 24 godziny albo 12 na zajscie w ciaze gdyż wtedy jest największe prawdopodobienstwo. Odnośnie śluzu to nie pamietam jak to jest przed samą miesiaczka. Pamiętam tylko ze po jajeczkowaniu śluz jest gęsty i nieprzenikliwy.

Gość gwiazdeczkaaa
a jest jakaś szansa że mimo tego, że boli mnie brzuch okres nie nadejdzie i będzie ciąża czy jeśli już są bóle to okres. I czy temp powinna spać już wtedy gdy czuje się że dostanie się okres czy przed samym okresem. Bo ja miałam dziś rano 37

Jeżeli mimo uplywu daty spodziewanej miesiączki temperature masz nadal podwyższona to śmialo mozesz wykonac test ciązowy i masz spore szanse, że będzie on dodtani. Nie ma jednoznacznie powiedziane, ze temperatura spada przed miesiaczka - może Ci spaść dzień przed a także może sie obniżyc w dniu spodziewanej miesiączki. Natomiast jeżeli minąl termin miesiaczki a Ty nadal masz podwyższoną temp - malo tego nadal rośnie to prawdopodobnie jestes w ciazy:) Ja wlaśnie w ten sposob odkrylam, ze jestem w ciązy :) Miesiaczki spodziewałam sie w sobote a w poniedzialkenadal mialam podwyzszoną temperature - a nawet tam troszkę rosla i zrobilam test i wyszedl pozytywnie:)

Gość gwiazdeczkaaa
w zasadzie to okres powinnam dostać za dwa dni. Hmm czylo nawet nie ma co jeszcze robić testu ? czy mogę spróbować?

Gość gwiazdeczkaaa
a jak to jest z tym bólem brzucha . Mnie boli cały czas ale jakoś inaczej...