Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zwariowalam

Rozwale dzis 1000 zl na szmaty, bo juz serio nie mam sie w co

Polecane posty

Gość chyba zwariowalam

ubrac, szykuja sie dwa wesele i rozne imprezy na ktore jestesmy zaproszeni, a ja nawet malej czarnej nie mam ani zakietu do porzadku, nie pojde przeciez w jeansach i t-shircie :/

Gość też ostatnio rozwaliłam
Ale na takie ubrania do chodzenia normalnie a nie na wesele, kupiłam dwie pary rurek, długa marynarke i torebke

Gość ja też mam 1000zł za sobą
na 2 pary butów, bluze. bieliznę, koszulkę do spania...

Gość wlasnie najlepsze jest to ze j
esli uda mi sie za to kupic sukienke, torebke, zakiet i buty bede naprawde mistrzynia :/.. a przciez eleganckich sukienek nie w ciucholandach czy sie myle?

Gość za 1000zl mozna tyle kupic
fajnych ubran :) Ja kupuje na bazarach i w butikach, fakt sa gorszej jakosci ale wole miec wiecej ubran taniej i gorszej jakosci niz drogie ciuchy dobrej jakosci i do tego 2 bluzki i buty za to tylko kupie. Zanim zniszcze tanie szmatki to juz mi sie znudza i nie szkoda mi ich wyrzucic. Jak mialam drogie buty ktore po miesiacu mi sie znudzily to do tej pory leza w szafie i nie chodze w nich. Szybko nudza mi sie ubrania, ubiore kilka razy bluzke i juz w niej nie chodze wiec po co mam wydawac kupe kasy za jedna bluzke kiedy za te cene moge miec 3 inne :)

Gość za 1000 moze bym kupila
a fajna sukienke kupisz za 200zl, zakiet 50-100, buty za 60, torebke za 40 spokojnie Ci wystarczy :) Podalam jeszcze drozsze ceny. Ostatnio kupilam sliczna sukienke na wyprzedazy za 120zl.

Gość za te kase musze sie 4 razy
ubrac, isc do fryzjera i kupic kosmetyki, a i tak wiem, ze moj szanowny malzonek bedzie mi robil wyrzuty dlaczego wczesniej czegos nie upolowalam.. ehh zycie..

Gość jedź do Tuszyna za łodzią
tam kupisz ciuchy conajmniej 50% taniej!czasem opłaca się zainwestować w paliwo,jak w miarę blisko mieszkasz i masz samochód na gaz!

Gość dzieki za rade
udalo mi sie kupic sukienke za 100zl, ktora byla w moim miescie za 249zl ;D naprawde duzoooo taniej wszystko...

Gość Cyganeczka1302
nie martw sie 1000 zloty to naprawde wystarczająco . ja kupilam sobie 2 bardzo ładne sukienki i 2 pary butow, do tego pasek za 45 zeta , torebke , bizuterie ,kosmetyki i wyniosło mnie to około 700 zl. wiec spokojna Twoja rozczochrana!:) kupisz to co chcesz i jeszcze Ci sporo zostanie:D