Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MRS J

WROZE.ZADAJCIE PYTANIE.BEZ ZARTOW.

Polecane posty

Gość powiedz miii
za ktorym razem zdam prawko??

zielona to weż sobie urlop na żądanie w swojej firmie :) też ci przysługuję :P

Gość Mrs J
stokrotko wyczuwam zuzycie pytania, tak jakby juz ktos wczesniej ci na nie odpowiedzial... dodam tylko, ze zmienilas im daty urodzin ( odwrotnie powinno byc)

Mrs J , zarty sa dobre na kazdy problem ;) nie gloryfikuj problematyki - to nie bedziesz musiala udzielac poradnictwa :P

Gość alexia__
tak podejrzewałam, że to się wypaliło z jego strony i że mnie oszukiwał, zwłaszcza ostatnio podczas kilkutygodniowego szkolenia. Oczywiscie wtedy zaliczył przygodę? rozumiem że gad i drań ale znajdzie niedługo swoją "prawdziwą miłość"?

Gość roztargniona123
Witam ! Moje pytanie dotyczy dziecka czy wkońcu uda mi się zajść w ciąże ???? Bardzo proszę o odpowiedź.

Gość Mrs J
aja tam bedzie ciezko, ale tak. badz cierpliwa a jesli nie chcesz czekac tak dlugo mozesz wziac los w swoje rece , byle szybko, bo kolo niego widze kogos z kim wiaze plany. Ale chyba nie ciebie??

Gość jolka8282
Byłam z facetem 3 lata... Rozstaliśmy sie bez slow. ja w tym czasie poznalam innego. strasznie mi bylo z nim dobrze az do czasu jak moj byly przyszedl blagajac zebym wrocila. Teraz zerwalam z tamtym. Jestem sama. chcialam wrocic do tego co bylam z nim 3 lata ale nie jestem pewna czego chce. siedze z jednym mysle o drugim i tak w kolko. prosze Cie o pomoc jesli tylko mozesz powiedz mi z ktorym bede szczesliwa i bede mogla spedzic wspaniale chwile bo zwariuje. ja 02.05.89 ten co bylam 3 lata 06.07.84 drugi 11.05.84

Gość Magda_O
Justyna 27.10.1986r. Mąż Krzysztof 06.10.1983r. Czy w najbliższym czasie będę w ciąży?

Gość anna 83
witaj, anna 16/08/1983 jak będą kształtować się moje finanse i kariera zawodowa. czy pojawią się dzieci i ile? pozdrawiam

Gość Mrs J
Alexia__ czeka cie samotnosc ale przelotne romanse wchodza w gre moze zmien orientacje?

o szczegolach pogadamy w kinie " albo przed seansem , albo po :) w kinie bedziemy robić to co sie w kinie robi ;) a że jestes temperamentna ;) to oznacza tylko jedno ... że będzie bardzo miło :P

Gość Mrs J
Anna83 nie wygrasz fortuny a dzieci beda ale z innego zwiazku czyzby Twoj mezczyzna cie zdradzal?

Ech a ja ciagle nie wiem czy to byl facet na 1 noc.." Amaleta musisz poczekać na inną wrózke ta coś jakaś taka nie prawdziwa chyba ;P

Gość aja tam
to prawda , bo on ma zonę , to by się zgadzało, ale coś mi sie wydaje , że chyba tak do końca nie jest tam ok.

Gość Mrs J
Jolka--> obaj cie wykorzystaja i porzuca ale jestes osoba ktora sie do tego przyzwyczaja wiec zyce twoje takie juz bedzie

Gość Mrs J
roztargniona przykro mi...

Gość kesita
Ja mam bardzo konkretne pytanie: czy mój mąż w końcu przestanie pić i czy długo będzie trzeba na to czekać?

Gość Mrs J
posluchajcie!!! Ktos sie podszyl pod moj nick,nie ja wam udzielilam paru ostatnich odpowiedzi

Gość Mrs J
amaleta to nie by;l facet na jedna noc.skontaktuj sie jutro z nim

Gość jaolka8282
jeden i drugi na takich nie wygladaja zreszta by teraz nie chodzili i nie plakali a tymczasem jeden i drugi swiata poza mna nie widza a ja niewiem ktorego wybrac ;(

Gość agnieszkaaaaaaaa
czy znajde prace i milosc w najblizszym czasie?

Gość jaolka8282
w takim razie jeszcze raz prosze bardzo pomoc Byłam z facetem 3 lata... Rozstaliśmy sie bez slow. ja w tym czasie poznalam innego. strasznie mi bylo z nim dobrze az do czasu jak moj byly przyszedl blagajac zebym wrocila. Teraz zerwalam z tamtym. Jestem sama. chcialam wrocic do tego co bylam z nim 3 lata ale nie jestem pewna czego chce. siedze z jednym mysle o drugim i tak w kolko. prosze Cie o pomoc jesli tylko mozesz powiedz mi z ktorym bede szczesliwa i bede mogla spedzic wspaniale chwile bo zwariuje. ja 02.05.89 ten co bylam 3 lata 06.07.84 drugi 11.05.84

Gość Mrs J
jolka8282 wybierajac pierwszego bedziesz ciagle chciec drugiego i to samo gdy zdecydujesz sie na drugiego. a co z tym z twojej pracy??

Gość a mnie co czeka
15.06.88 co widzisz w kartach na temat mojego obecnego związku??

Gość anka 83
hmmm ,dane mojego obecnego partnera jakub 25.01.1983. mozesz powiedziec coś więcej na temat naszego związku??

Gość Magda_O
Justyna 27.10.1986r. Mąż Krzysztof 06.10.1983r. Czy w najbliższym czasie będę w ciąży?