Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekająca na malucha

Cesarka na życzenie - jak się to wszystko odbywa????

Polecane posty

Gość LadyAph
O matko jedyna ja siedziałam i płakałam bo lekarz w prywatnej klinice nie zgodził się na cc bez wskazań i powedział mi tak że trzeba spróbować poprostu i bijcie zabijcie nie ma zmiluj. Wyłam jak nie wiem co przez kilka dni bo tak się strasznie bałam nacięcia bólu itd itp aż się zastanawiałam czy dla okulisty nie zapłacić żeby dał świstek że to grozi moim oczom i tkakie tam różne kombinacje. Tak tak wiem że to nie w temacie ale muszę bo padnę zaraz. Zaczęły się bóle pojechałam rodziłam sn przez ok 3 godziny ale mała coś się nie spieszyła i coraz się cofała i zrobili mi cesarkę i teraz powiem bo niejako mam już porównanie NIGDY NIGDY NIGDY w życiu nie skazałabym się sama na perację bo po w moim przypadku było tragicznie. Dodam że rodziłąm prywatnie i zaplacilam 1600 i też się łudziłam że jak zapłacę to och i ach no i może sam pobyt był ok ale jak się zaczęły komplikacje z raną to się zaczęła zabawa. Oni nie mają czasu, kolejka itp itd a dodam że jak zasuwalam na ktg do nich to Pani jest najważniejsza i inne bzdury. W końcu sie wkurzyłam i poszłam do państwowego zmienic opatrunki bo po zdjęciu szwów ropa się zebrała i wogle rana otwarta bo nacinali zeby ropa splynęła, a w państwowym co? pytanie : gdzie pani rodziłą, odp: tu i tu, odp. aha no to nie trzeba było tam rodzic a my nie bedziemy poprawiac po kims bledow . I koniec gadki wyszlam zaplakana i co mialam zrobic? Wrocilam do kliiki i z wielka laska mi zmienili opatrunek wiec jesli sie placi to nie zawsze mozna wymagac :( To tyle sorry ze zboczylam z tematu. A teraz tak jak sie dogadasz z ginekologiem to moze wyznaczyc Ci date cc ale mozesz poprosic zeby zrobili ci cc kiedy zaczna sie skurcze albo wody odejda poprostu jak zacznie sie porod. Pierwszy porod trwa zazwyczaj dlugo takze powinnas zdazyc. Takie wyjsie jest najlepsze dla dzidzi bo przynajmniej jest gotowa a nie wyciagaja ja nagle nie wiedziec czemu.

Gość konczita009
uppp

Gość natkahatka
tak czytam wypowiedzi niektórych kobiet i doszłam do wniosku że uważaja się za lepsze tylko dlatego że urodziły siłami natury.... żałosne. urodziłas siłami natury bo nie miałaś kasy na cc , bylo ci na nią żal tej kasy lub po prostu nie zdążyłaś taka jest pewnie prawda. Każda kobieta ma prawo do wybor*****ce mieć cc to powinna ja mieć i nic nikomu do tego.