Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

przyznaje z przykroscia ze juz nie moge tutaj nie wejsc

Polecane posty

Gość

to silniejsze ode mnie :(

Gość
ladaco Ty sie chyba solidaryzujesz z problemem ? :(

Gość ja tak samo
:D

Gość
czy bedzie tylko gorzej ? :( czesc Delight 🖐️:)

Gość
wszsycy uzależnieni tak mówia :(

Gość tak jest przerwo
wszyscy jesteśmy tacy sami - 1 wielka rodzina :classic_cool:

Gość tak jest przerwo
Delight92, mam nadzieję że ten Twój co ma ojca bossa jest oki.

Gość
BNB a co z dalsza czescia terapi ? ja juz zrobilam pierwszy krok i przyznaje : chce sie leczyc:( a co z Wami ? dobrze wam a tym ?

Ja się zazwyczaj niemiłosiernie nudzę na kafe, więc nie mam problemów z jakimś nałogiem. A jeśli jest jakiś fajny temacik, zazwyczaj prowo, to czemu sobie nie poczytać dla relaksu? Przerwo, w październiku Cię przypili i uznasz kafe za stratę czasu.

Gość
to Delight nie jest kobieta ? 😭

Przerwa... Tylko czekam na odpowiedni podkład dźwiękowy towarzyszący przełomowym wyznaniom bohaterów Mody na Sukces :/

Gość
BNB --> :classic_cool: jak tak sie głebiej zastawnoiłam to chyba nei chce :O :( jeszcze nie jestem na to gotowa , :classic_cool: jakos tak mniej boleśnie by sie to mogło odbywac 😭 Delight92 --> http://www.youtube.com/watch?v=moRARvEw2u8 :classic_cool: to jak sie juz wszyscy wczuli to chce powiedziec , że przyjełam to z godnoscią :classic_cool: :> w sumie to nie wiem co mnie zmyliło :classic_cool: bo raczej nie te wypasione, zwarte, zalatujace dłuzszym stażem podszywa teksty :) nick taki chyba troche kobiecy :P :classic_cool: szczególnie końcówka bo light :classic_cool: bo w sumie całosc nie wiem co znaczy :classic_cool: z wyżej wpisu wynika, jestes homoseksulaista ?

Gość
ja podczas swojej nie -wiedzy spojrzałam na swoje palce , zaznaczam ze u reki :classic_cool: :classic_cool: uprzedziłes mój nastepny krok w megasłowniku :classic_cool: ;]

Ach, przerwo, gdybym nie był gejem to już byś mogła sądzić się ze mną o napastowanie seksualne :classic_cool: Bardzo fajna z Ciebie osoba, lubię Cię czytać :classic_cool: Tylko mogłabyś nie podchodzić do tematu swoich piersi z takim pietyzmem, w końcu nie wszystkie kobiety mają rozmiar C, a sylikony w USA kosztują 500 $ :D

Gość
ja na nie spojrzałam i mnie olsniłio pomyslałam : to jest to !! :classic_cool: i tak sie zaczeło :( BNB to zbyt intymne :classic_cool: tzw temty tabu :P ladaco --> w sensie czy bede w stanie czy juz mnie wyganiasz? 😭 bo nie moge wyczuc czy to z troski czy z czego innego :classic_cool: :>

Gość
to sie poczułam troche zmolestowana :classic_cool: ;] a tak serio to ze szczera wzajemnoscią :) nawet bardziej,niż miło i przyjemnie sie czyta Twoje pisy tutaj :) 500 dolarów tożto raj na ziemi :classic_cool: 😭 co rok inny rozmiar :classic_cool: ladaco --> mam sie spodziewac bana na nicka ? :classic_cool: :>