Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zboczyklk

sex z rodzenstwem

Polecane posty

Gość zboczyklk

co sądzicie o sexie między rodzeńśtwem( pełnoletni i całkowicie dobrowolny po obu stronach?) Ktoś przężył coś takiego? Ja uważam to za podniecające bardzo. Z góry upraszam dewotki, obrońców prawości i światłości nieskalanej, by się tu nie wpisywali a także nie wyjeżdzali o defektach płodów.

Jestem za. Sex to przyjemność, a dlaczego nie mięlibyśmy sie cieszyć w gronie rodzinnym. ;)

Gość Gosssssssssssska
Ja sie z bratem kiedys calowalam, bylo nawet fajnie...

Gość to jets forum DYSKUSYJNE
jezeli interesuje cie wyglaszanie tylko i wylacznie swoich opinii badz gadka w towarzystwie wzajemnej adoracji to zaloz sobie wlasne forum lub blog z haslem dla 'wybrancow' ....

Gość Chrissssssssssssssss
ja uważam też że to bardzo krecące może być. wlaśnie ze względu na ten fakt że zakazany owoc dużo lepiej smakuje. ja od około 2-ch lat pieprze sie ze swoją ciotką, siostrą mojego starego. ja mam 25 lat a ona 44, spełnia ze mną swoje najskrytsze fantazje seksualne a ja mam gdzie z krzyża spuscić:-)

Gość fajno jest
lolo

Gość cds
chciałbym miec sioste

Gość Viktor
Dnia 25.08.2009 o 12:19, Gość cds napisał:

chciałbym miec sioste

Ja mam dwie odkąd pamietam najpierw bawiliśmy się w Dr, po przeszliśmy dalej jedna dupce do dziś z mniejszymi i większymi odstępami czasu , zawsze było jest to robione dobrowolnie wszyscy mamy dziś rodziny ,jest nam po prostu dobrze inaczej ,jak do tego doszło trudno powiedzieć ciekawość podglafanie rodziców którzy nie specjalnie się kryli przed nami kiedy byliśmy mali wiem raz się obudziła siostra przyszła do mnie i szeptała tata mamie coś robi bo ona tak krzyczy ale po cheili było to dla nas bardzo podniecające ,na drugi dzień kiedy byli#my sami zaczęliśmy naśladować ich zachowanie wyrozbietalsmy się do naga weim miałem erekcje ,powoli zaczęliśmy zabawy udoskonalać .to znowu była przerwa ,wreszcie siostra zaczęła drążyć temat była bardziej zainteresowana tematem pamietam pierwszy raz bylo miło było inaczej jeszcze nie miałem wytrysku ale było nowe doznanie . Wiec niech tu nikt nie mówi ze dzieci rodzeństwo są sobie obojętni .

Gość Ania

Ja miałam pierwszy raz z bratem. Byliśmy młodzi i było bardzo fajnie. Nie wiedzieliśmy zbytnio co robimy ale było bardzo fajnie

Gość Ania

Później robiłam to z kuzynami i też było fajnie

Gość Dojrzały 59

Nie mam takich doświadczeń, jednak myślę, że jest wiele osób, które tak zaczynały.

Gość On z nią
Dnia 14.07.2019 o 01:51, Gość Ania napisał:

Ja miałam pierwszy raz z bratem. Byliśmy młodzi i było bardzo fajnie. Nie wiedzieliśmy zbytnio co robimy ale było bardzo fajnie

Ile lat miałaś Aniu??? Mam podobną przygodę z siostrą. Poz