Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regtrtgt

o co mu chodzi?

Polecane posty

Gość regtrtgt

z 3 tygodnie temu mielismy przygode na imprezie, pozniej okres bez odezwu. Niedawno była kolejna impreza na ktorej mial sie pojawic, dzwonił do mnie i pytał czy tam będę, kiedy dowiedział się ze nie, stwredził ze nie ma sensu wpadac tam i pytał o spotkanie w najblizszych dniach. Odpowiedzialam ze byloby to jak najbardziej mozliwe, a teraz sie juz nie odzywa.

Gość malutka gaga
ma na imie Paweł?:-D

Gość regtrtgt
nie :)

Gość regtrtgt
Nie. Spytam jelsi bedzie taka okazja, jesli napisze do mnie. Sama z siebie nie wykaze zainteresowania.

Gość Znam ten typ
To doopek - bawidamek

Gość malutka gaga
wlasnie ten Pawel tez taki-bawidamek :-D pewnie ma akurat inna na oku...a jak mu sie znudzi i przyjdzie kolej na ciebie to sie odezwie;) olac drania!!!!!!!!!:-P

Gość Znam ten typ
Dokładnie. Ma Was wiele, czekaj az przyjdzie na Ciebie kolej, to odezwię się do Ciebie. Ile lat ma ten Twój?

Gość malutka gaga
"jak najbardziej mozliwe, a teraz sie juz nie odzywa." trzeba bylo mi napisac ze zobaczymy czy akurat bede miala czas;) odpisujac tak jak odpisalas dalas mu do zrozumienia ze nawet jak by zadzwonil o 3 w nocy z psorba o spotkanie polecialabys:-P

Gość regtrtgt
Nie dałam nic takiego do zrozumienia. nie powiedziałam, JASNE! tonem rozentuzjazmowanej dziewczyny, tylko ze mozliwe.

Gość malutka gaga
Jednym slowem on wie ze ma Cie w garsci...kobieto on takich jak Ty ma na pewno na pęczki!!!:-O Bawidamki tacy są:)

Gość malutka gaga
"jak najbardziej " mówi samo za siebie:-o

Gość regtrtgt
kurwa ! on mnie strasznie kręci, chciałabym sie z nim spotkać zeby go ''nakręcić''.

Gość ururuururuur
Ma może na imię Kamil??

Gość Znam ten typ
malutka gaga ma rację. Poza tym skoro mieliście na imprezie przygode, to na co liczyłaś ? Miał po tym zadzwonić i spytac cie czy chcesz być jego dziewczyną? Jestes dkla niego laska do zaliczenia na imprezach. przykro mi, ale sama do tego doprowadziłaś.

Gość malutka gaga
ojjj nie spotykaj sie z nim tak szybko...a juz na pewno go nie nakrecja.....chyba ze chcesz isc z nim do łózka?:) jak bedzie chcial sie umowiec to sie nie zgadzaj od razu...zaproponuj inny termin...aaaa i nie odpisuje od razu tylko po jakis 3godzinach:)

Gość malutka gaga
osobiscie odradzam tą znajomosc...z wlasnego doswiadczenia wiem ze potem sie cierpi:) ale kazdy uczy sie na własnych błędach....

Gość regtrtgt
wiem, wszystko wiem. ale ja nie chce z nim byc. ja pragne go fizycznie i chce ta cierkawosc zaspokoic, to nie jest materiał na chlopaka.

Gość kaskaaaaa78
Ile macie lat?

Gość kakfarkfa
podaj pierwsza lietere jego imienia... moze toten sam co mysle, bo mi tez osttanio jeden zasunał taki tekst... :(

Gość regtrtgt
M. to nie zaden kamil, ktos tma pytal wyzej :P

Gość kakrakfa
O Boże Maciek????

Gość regtrtgt
hahahah :P nie, Marcin :P

Gość kafarakfa
Uuuufffffffffffffffff..... Ale mi tsrach napedziłas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale oni to i tak sa swinie, do jednego wora i na marsa!!!!

Jesli ta "przygoda" na imprezie to był sex to cóź... odezwie się do Ciebie wtedy gdy będzie miał potrzebę spuścić z krzyża :)

Gość regrdftg
Co prawda to prawda! :D

Gość regtrtgt
seksu nie było

Gość malutka gaga
sluchaj ten moj bawidamek tez mnie krecil fizycznie-to byla maskara a na chloapak tez go nie chcialam bo po co mi taki chlopak?:-o i nie ukrywam ze tez mialam ochote isc z nim do łozka....ale stwierdzialm ze tego nie zrobie mimo cholernego pociągu...dlatego,że wiedzialam ze bede dla niego kolejną....nie chcialam sie czuc jak szmata,która on za chwile rzuci w kąt i wezmie inna:-o mam do siebie jeszcze szacunek i dlatego tego nie zrobilam....tydzien temu nawet on do mnie napisal ze niby chce sie spotkac i takie tam bla bla:-D oczywiscie potem sie nie odezwal...ale odezwie pewnie kiedys.........i wiesz co?Mimo tego ze nadal mnie na maxa pociąga nie umowie sie z nim bo wiem ze takich jak ja ma na pęczki...a poza tym jeszcze bym sie skusila i co?:-P Wole nie ryzykowac....... Jesli sie z nim przespisz a on sie potem i tal oleje...uwierz mi ze bedziesz sie czula jak dziwka!!!