Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katrinka88

SŁABOŚĆ DO CZARNOSKÓRYCH MĘŻCZYZN

Polecane posty

Gość Katrinka88

Mam słabość do czarnoskórych i mulatów. Pewnie nie ja jedna. Ciemna skóra, ładna buzia, niezłe ciało... i to coś w uśmiechu.. Marzenie Może trochę płytko to brzmii, ale tak właśnie jest. Tylko tak mało ich..

Gość kocham bialych
Jedz do Anglii tam ich pelno, smierdzacych czarnuchow,nie wiem co w nich takiego fajnego jest,ble ble ble

Gość Katrinka88
Brawo za podejście. Jak już tak klasyfikujesz. Białe brudasy spotkać można na każdym kroku. Poza tym- kocham białych mężczyzn, polskich białych mężczyzn.. Zadbanych, wykształconych, elokwentnych. Ale słabość swoją drogą :)

to że śmierdzą, to nie chodzi o higienę, moga się myć nawet 3 razy dziennie a i tak będzie od nich walił taki słodko-duszący odór. Poprostu ich skóra wydziela taki "zapach". Mulaci jeszcze ok, ale tacy czarni, masakra, jak tylko sobie pomysle o jego czarnym penisie to wszystkiego mi sie odechciewa:P

Gość wszyscy cie tu zjada
ale cos w tym jest.... tak samo naprawde wielu facetow ma slabosc do azjatek, maja cos w sobie sliczna twarz, cera, gesta grube wlosy, a przede wszystkim ten wdziek, ktory kobiecie innych ras po prostu sie nie zdarza.... i to nie jest tak ze biale kobiety sa brzydkie bo wiadomo sa i takie ze przyciagaja uwage, ale jak tylko w okolicy pojawi sie przecietnej urody azjatka to wiadomo kto ma wieksze branie i wbrew pozorom nie chodzi tu o to, ze to cos nowego.... nie, one maja jakas niewidzialna sile przyciagania, kazdy gest jest taki miekki, a spojrzenie takie, ze az ciarki przechodza, a potem podczas seksu ze swoja kobieta myslisz tylko o tym mam to nieszczescie ze u nas na uczelni studiuje japonka i widze ze nie tylko ja tak mysle

Gość do ju spik inglisz
do rzeszowa przyjedź tu jest cała masa zagranicznych studentów w tym ciemnoskórych

Gość zgodzę się co do Azjatek

Gość zadra w prawym oku
Znam mnóstwo mężczyzn i większość z nich przyznaje się szczerze do słabości odnośnie egzotycznej urody, ale azjatek? to jakaś ściema.

Gość w takim razie to mnóstwo to
niewiele chyba

Gość biało-czarna...
ech...wy nic nie wiecie chodziłam kiedys z czarnoskorym chłopakiem-jest nigeryjczykiem,fakt w łozku rewelacja a zapach skory...co tu mozna duzo powiedziec...troszke inny lecz nie odrzucajacy...;)

Gość agata_cubata
No tak co tu duzo gadac porownujac murzynow do naszych rodaczkow z malymi fajfuskami to wybor jest oczywisty. Wiadomo ze majac do wyboru wielkiego freda a malego wacusia wybierzemy freda:) a jak widac Panowei zeby pozbyc sie kompleksow slinia sie na azjatki malutkie drobniutkie wrecz powiedziala bym nie rozwiniete fizycznie bo ich broszki rowniez sa nie rozwiniete i dostosowane rozmiarem do maciupkich robaczkow azjatow i stad polaczki napalja sie na takie bo mysla ze tymi malymi wackami to beda super gigantami dla tych azjatek buehehehehehehe Nam i tak to lata kalafiorem bo nigdy nie dorownacie murzynom i czas sie pogodzic z tym ze kazda kobieta wybierze big freda! No a i wasza uroda bladzochow z wyplowialymi wlosami nie powala na kolana. wlosi czy hiszpanie to jest to a nie blade brzuchate niezmieniajace gaci polaczki:)

>> No tak co tu duzo gadac porownujac murzynow do naszych rodaczkow z malymi fajfuskami to wybor jest oczywisty Oczywiście spałaś z całą armią i białych i czarnuchów i masz porównanie żeby głosić takie sądy :o Choćby przykład tego asfalta co HIVem zarażał te głupie cipy potwierdza, że czarnuchy wcale nie mają większych pał od białasów :o Ps mam małego i mam kompleksy 🖐️

Gość ja tam dobrze wiem
co z tego że mają wielkie pały jak ponoć mientkie i im nie stają pojechała za granice i pewnie dawała okopciałym arabusom albo pakistańcom bo niestety nie jeden europejczyk dzięki takim puszczalskim poleczkom wyrobili sobie o nas zdanie cóż najczęściej to niewykształcone kobitki ze wsi albo prowincjonalnych miasteczek którym sie nawet zdać matury nie chciało

Gość i właśnie najlepszy przykład
to wypowiedź takiej zakompleksionej agata_cubata, która myśli, że jeśli ktoś woli zgrabną azjatkę, to jest to kwestia rozmiarów, bo sama tylko na to zwraca uwagę, a jej kompleksy dodatkowo potęguje fakt, że sama na pewno odbiega sporo od tych uważanych, za idealne i nie może się z tym pogodzić jakby temu nie zaprzeczała, to sposób co i jak pisze o tym świadczy a jednocześnie o anatomii wie tyle, że nie zdaje sobie sprawy, że kobieta niezależnie od rasy jest elastyczna na tyle, że dziecko potrafi nawet urodzić :D nie mówiąc o seksie, ze zwykłym facetem no i jak tu się dziwić, że taka nie potrafi zrozumieć, dlaczego nigdy nie dorówna np. subtelnej azjatce, skoro widać ile wdzięku zawarła w swojej wypowiedzi :D

Gość agatka_cubatka
Zenus z kobylki kazda polka wie ze polaczki maja male wacki coz fakty sa faktami. Nawet badania Durexa potwierdzaja ta teorie. Tak jak chinczycy maja skosne oczka tak murzyni maja wielkie dzidy:) Coz tak obdarowala matka natura pewne narodowosci i tyle. A do tego jestescie malo urodziwi, brzuchaci i zapici. I racja za granica z arabusami to jest to co kazdej polce moge polecic, nie dosc ze swietny seks ktorego nigdy zaden maly wacek z polski wam nie zapewni to jeszcze traktuja kobiety jak ksiezniczki, na meza i tak zadna sobie ich nie wezmie ale na wakacyjny relaks pod palmami mhhhhhh,a male wacki z polski to na kobietach znaja sie tyle co na zmienianiu gaci czyli wcale:P Niech lepiej lataja za skosnymi

>> Zenus z kobylki kazda polka wie ze polaczki maja male wacki coz fakty sa faktami. Na takiej samej zasadzie każdy polak wie, że baby są tylko do obciągania, rodzenia dzieci i gotowania 🖐️ >> A do tego jestescie malo urodziwi, brzuchaci i zapici. :D:D i mowi to przedstawicielka polek - najbardziej zanidebanych kobiet w Europie :D :o >> a male wacki z polski to na kobietach znaja sie tyle co na zmienianiu gaci czyli wcale I jakie teraz o sobie świadectwo wystawiasz?? Przeciez rżnełaś się z niejednym polaczkiemz małym chuujkiem. Desperacja? Glupota? niekonsekwencja?

Gość agata_cubata
polacki latajcie za skosnymi i zrobcie miejsce dla prawdziwych facetow to wszystkim nam bedzie zylo sie lepiej:) Dla niedorozwinietych fizycznie skosnych bedziecie bogami bueheheheheh z tymi waszymi mikrusami:) tylko nie wiem czy azjateczki lubia takich brzuchaczy spod ktorych nie widac nawet tyci tyci wacka buehehehehehe I zmieniac gacie i myc tylki.

Gość hehehe no leze
"A do tego jestescie malo urodziwi, brzuchaci i zapici." i jak tu sie nie zgodzic z wypowiedzia "ja tam dobrze wiem": "iewykształcone kobitki ze wsi albo prowincjonalnych miasteczek " w sumie dla takiej wyjechac za granice i puszczac sie to i tak awans spoleczny, wiec co sie jej dziwic, ze tak mysli :D

Gość hehehe no leze
"brzuchaczy spod ktorych nie widac nawet tyci tyci wacka buehehehehehe I zmieniac gacie i myc tylki." :D :D :D wspolczujemy doswiadczen :D

Gość do agata cubata
hehehe no leze "brzuchaczy spod ktorych nie widac nawet tyci tyci wacka buehehehehehe I zmieniac gacie i myc tylki." wspolczujemy doswiadczen ano wspólczujemy współczujemy

Gość agata_cubata
I jakie teraz o sobie świadectwo wystawiasz?? Przeciez rżnełaś się z niejednym polaczkiemz małym chuujkiem. Desperacja? Glupota? niekonsekwencja? bylam widzialam i sobie porownalam:) I pewnie nie raz jesze bede korzystac z malych wackow i marzyc o wakacjach pod palmami ohhhhhh tyle milych wspomnien a tu niestety rzeczywistosc, male siurki wielkie brzuchy:(

Gość jesteś tak zakompleksiona
że nie możesz się nawet pieprzyć z kimś kto ci odpowiada? :o nic dziwnego że w tobie tyle jadu

>> I pewnie nie raz jesze bede korzystac z malych wackow i marzyc o wakacjach pod palmami To jest już żenujące :o Pieprzyć się z kimś, kto nie daje satysfakcji :o:o

Gość agata_cubata
oj panowie nie mnie wspolczuc bo ja mam wybor, sobie wzajemnie raczej wyrazic wspolczucie bo wy jednak wyboru nie macie he he he hehe male siurki juz beda z wami na zawsze...... no i z tymi ' wielkimi dzidami' na pdboj stadionu mozecie ruszyc tam tyle slodkich chineczek z malymi broszkami w sam raz na male robaczki:P

Gość zabi kruk na pomaranczowo
a mi Azjatka oferowala sex i niestety nie zrobilem tego a byla sliczna a ty agatka chyba masz jakies problemy ze soba, strasznie najezdzasz na Polakow - ja jak i wielu moich rodakow nie jestem zapity i nie mam brzucha, zobacz jakie brzuchy maja niektorzy Angole

>> oj panowie nie mnie wspolczuc bo ja mam wybor, sobie wzajemnie raczej wyrazic wspolczucie bo wy jednak wyboru nie macie Pokaż małe cycki, wielką dupę czy rozstępy na tłustych udach. Skoro nawet biali nie chcą cie dymać i musisz małpom sie oddawać, to musi być z ciebie niezły paszczak :classic_cool: