Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manikaa

Zna się ktoś na fotografii? Mam szansę na studia?

Polecane posty

Gość paula666
bardzo ladne zdjecia :) masz spore szanse :) powodzenia :*

Gość manikaa
wielkie dzięki paula666 :) mam lekki kryzys twórczy i nie bardzo wiem co właściwie mam dalej robić. ale fotografia to jedyne co naprawdę sprawia mi przyjemność i na czym się w miarę znam ;)

Gość paula666
odezwij sie do mnie na gg 4984754 :)

Gość manikaa
;) ktoś jeszcze?

Gość też mi sie bardzo podobaja
szczegolnie te czarnobiale :).

Gość NonOmnisMorriar
:)

Gość nie obraz sie ale
te zdjęcia są na prawdę przecietne:( nie mówie tego zeby ci dopiec. widze ze lubisz to co robisz ale popracuj nad warsztatem i obróbką, bo na razie to nei zachwycają. Polecam fora fotograficzne, tam mozesz liczyc na rady profesjonalistów. Na studia startuj, czemu nie, ale popracuj nad fotografią wcześniej:)

Gość na trójkę.
Hmm, tak jak powyżej. To że są w b&w o niczym nie świadczy. I nie za bardzo oryginalne-bez pazura, bez zachwytu niestety. Ale nie zniechęcaj się, trening czyni mistrza ;) Pozdrawiam i życzę sukcesów. P.S-nie sugeruj się opiniami z kafeterii, to podstawa.:D

Według mnie są dość.. przeciętne. Czegoś w nich brakuje. Bardzo podobają mi się ptaki, lecz powinnaś usunąć wystające konary drzew u dołu zdjęcia, kot - bardzo fajne ujęcie, światło jednak jest chyba trochę przy ciemne, lalki.. urwany kapelusz, centrum zdjęcia jest za jasne w porównaniu do jego boków, poucinałaś ręce, musisz popracować nad ujęciem, najgorszym zdjęciem według mnie jest z rowerem. Lecz nie zniechęcaj się! :) Nie chcę Ci dopiec, na studia oczywiście startuj. Powodzenia! Zagorzała amatorka fotografii i być może przyszła studentka :)

Gość Ladne zdjecia ale trzeba
dopracowac, np ostatnie - ziemia nie w poziomie, poza tym niezbyt korzystny podzial kompozycji na polowe. W innych tez niedorobki,ktore pewnie sama widzisz ale dobre obiekty, np lalki. Pracuj dalej, powodzenia!!

Gość takie pretensjonalne
upajenie się brzydotą świata i szukaniem okruszka piękna w gównie mnie to nie bierze, ale może kogoś innego tak...

Gość ale kazdy okruszek w gównie
moze byc inny i o to chodzi . A co w takim razie jest bezpretensjonalne? Niech dziewczyna cwiczy dalej.

Gość psycholog prawdę Ci powie
Może się mylę, ale jesteś bardzo samotna. Lubisz dużo czytać, poezję zwłaszcza. Słuchasz czegoś w guście Grechuty i SDM. Chodzisz sama na spacery:) Dlaczego tak twierdzę? Depresyjne zdjęcia, koncentracja na nieistotnym szczególe, czerń i biel. Brak ludzi. A jako fotograf(ka)-amator: popracuj nad światłem i kadrowaniem.

Gość z ciebie psycholog jak z
koziej dupy trąba :D

Gość Angoisse
Przepiękne zdjęcia! Myślę, że masz spore szanse.

Gość manikaa
dziękuję wszystkim za opinie. zwłaszcza te krytyczne. zgadzam się, że technicznie zdjęcia są mocno takie sobie, technika nie jest dla mnie najistotniejsza, bardziej mi zależy żeby były "odsiebne", nadmiar perfekcjonizmu technicznego wydaje mi się, ja wiem, taki sterylny emocjonalnie, a sprzęt też mam taki sobie, zwłaszcza skaner więc jest, jak jest :O muszę znaleźć w tym wszystkim jakiś złoty środek. w zeszłym tygodniu jedna galeria zaoferowała mi próbną współpracę, więc chyba nie jest tak źle. psycholog- spostrzegawczy jesteś, to się teraz rzadko zdarza. masz trochę racji, w okresie kiedy zdjęcia były robione faktycznie słuchałam Grechuty non stop i raczej izolowałam się od ludzi. teraz już jest całkiem inaczej, mam znajomych, chłopaka. tylko samotne spacery mi zostały. i całkiem inne zdjęcia robię. ale skoro udało ci się tyle napisać, znaczy, że cośtam ze mnie udało mi się w nich zwrzeć. czyli cel osiągnięty ;) pozdrawiam wszystkich piszących.

mnie tez za bardzo nie zachwycają , czegos w nich brakuje, nie oddaja tego co powinny. takie troche nijakie a na studia startuj w koncu po to sie studiuje aby sie czegos nauczyc. ktos kto idzie np na medycyne tez jeszcze nie potrafi leczyc tylko dopiero sie uczy. a trening czyni mistrza i najwazniejsze aby robic to co sie lubi.

Gość moze i sie nie znam ale
uwazam ze kazdy moze zrobic takie zdjecia......