Aśka1234 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Hej wszystkim.. Potrzebuję jakieś porady.. Okres powinnam mieć 2 sierpnia, ale nie miałam.. 19 zaczęły mi się dziwne plamienia i chyba skrzepy miałam.. I mam to do dzisiaj.. Już 6 dni.. Wczoraj wieczorem było jeszcze trochę krwi.. Czy to normalne.? Nigdy tak jeszcze nie miałam.. Podkreślam jeszcze to, że współżyłam z chłopakiem napoczątku lipca i później nakońcu lipca.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samasobie 0 Napisano Sierpień 24, 2009 po takim czasie możesz już robić test, będzie wiarygodny. jak wyjdzie negatywny to do lekarza się wybierz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aśka1234 0 Napisano Sierpień 25, 2009 No, ale teraz mam już krew.. To może wyjść pozytywny jak jestem w ciąży czy jak .? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kikikikiki Napisano Sierpień 25, 2009 wynik pozytywny oznacza własnie ciąże no... rób test i do gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach