Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kora tradycyjna

Facet poznany na portalu

Polecane posty

Gość kora zwyczajna
może jeszcze ktoś coś dorzuci? bo jakoś ciągle nie wiem, co myśleć. w sumie ja też sprawdziłam swoje wiadomości, chociaż nie pierwsza. więc może to rzeczywiście tylko ciekawość? gdybym jakieś miała to też bym pewnie przeczytała, ot tak, bez planu i celu

Gość odpowiedz jest prosta
zależy czego on szuka. Jeśli stałego związku to chyba czas najwyższy usunąć konto z portalu randkowego. A może on tylko szuka przygody i po prosu jesteś właśnie dla niego kolejną przygodą. Czas najwyższy sobie to wyjaśnić. Wspomniałąś wcześniej, ze jest niedoświadczony w necie, więc wiesz jak Internet wciaga. Nie zdradzaj się na początku że o tym wiesz, poprostu zapytaj czego tak naprawdę od Ciebie oczekuje. Czy kobiety do stałego związku czy do seksu. Pozdrawiam :)

Gość kora zwyczajna
Dzięki. To już wiem, bo mówił, że ma plany ze mną związane, i to poważne. Ale rada, żeby się nie zdradzać jest dobra. Będę obserwować przez jakiś czas.

Facet "niebyty" w necie - czyli poznaje różne jego możliwości. Poznał już możliwość poznawania kobiet przez net. Jeśli będziesz jak to mówisz - obserwowac z ukrycia - to jest prawie pewne, że w końcu znajdziesz "dowody" jego "winy". A dlaczego? Bo dopóki jasno nie będzie powiedziane J A K I jest poziom waszej wzajemnej akceptacji w kontaktach z innymi (szczególnie z płcią przeciwną) to on rozmowę z innymi kobietami może traktować zwyczajnie jak... rozmwoę, a nie wstęp do powtórki i nawiązywanie kolejnej "powaznej" znajomości. Jeśli macie ze soba dobry7 kontakt, rozmawiacie o tym czego od siebie oczekujecie - to powiedz mu WPROST, że oczywiście może rozmwiać z innymi kobietami, może się z nimi umawiać jak chce, może w zasadzie wszystko. Ale ty akceptujesz ze swojej strony: ..... [wymień co tak, a co nie] a nie byłabyś zadowolona z.... [równiez konkretnie]. Facetowi trzeba prosto - dac mu instrukcję obsługi kobiet w necie - co mu wolno a co nie. Kobieta ma tak samo:P Jeśli to ustalicie a mimo to..... wtedy jest powód do innych działań. Ani nie krzywdź faceta na starcie podejrzeniami, ani nie używaj szpiegowania jako jedynej metody na zrozumienie.