Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie panna mloda

komu udalo sie sprzedac suknie slubna?

Polecane posty

Gość prawie panna mloda

komu udało sie sprzedac suknie slubna?

Gość ddddewww
mi za 1/5 ceny ze sklepu;/

Gość a po co kupowac nową
to po co kupujecie nowe skoro zaraz chcecie sprzedawać?? Wg mnie bezsensem jest wydawać tak ogromną kasę na suknie na 1 noc jeśli chce się ją od arzu sprzedać...nie lepiej wypożyczyć??? Co innego jak ktoś chce ją sobie zatrzymac...

Ja sobie wymarzyłam suknię z madonny z pronovias, ale szkoda mi było wydać tyle kasy na kieckę na jeden dzień. Oczywiście pojechałam do madonny przymierzyłam kilka i tą która była najlepsza i najlepiej mnie pasowała zaczęłam szukać na allegro :) i znalazłam, wymiary idealnie moje :) wyczyszczona, a dziewczyna chciała za nią 2000 dodam że cena sklepowa 4500 a jeszcze utargowałam na 1500 :) Oczywiście nikomu się nie przyznałam że mam używaną kieckę, a różnicy nie było widać żadnej :) I gdybym drugi raz miała wybierać, znów bym używaną kupiła i to nie że nie miałam pieniędzy tylko szkoda mi było tyle kasy wydać a nei wiedziałam czy uda mi się ją jeszcze sprzedać, więc zaoszczędzone władowałam w zdjęcia :) zamówiłam dla siebie 4 albumy więc to jest 200 zdjęć oraz wszystkich gości obdarowałam mini albumem z 10-cioma zdjęciami :) Dodam że suknia jak to pronovias była z koronki i chyba milion razy mi się zaciągnęła, jak nie o bransoletkę to o listwy przypodłogowe itp więc nie żałuję że używana. Tak wygląda moja historia a co do pytania to udało mi się ją jeszcze sprzedać za 1400 zł hehe Oczywiście nie przyznałam się że byłam jej drugą właścicielką :) Więc suknia tak naprawdę mnie wyszła 100 przy jej wartości 4500

Gość ja sprzedalam
suknie z okrzyknietego zla slawa salonu MAJA :) moja suknia byla dla mnei idealna:) nie wykosztowalam sie na nia-wygladalam pieknie i odsprzedalam za polowe ceny...bze zadnego problemu-nowa wlascicielka wniebowzieta bo suknia tez na nia idealnie pasuje!