Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hawkinsy

bardzo, bardzo gruba błona

Polecane posty

Gość hawkinsy

przez która nie moge nawet tampona przecisnac...pierwszy raz bedzie bardzo bolał?...jak byłam podniecona, bardzo, tylko poczatek palca mi sie wcisnal, nic wiecej...strasznie sie boje;/

Gość błone mozna
naciac u ginekologa, wszystkim bojącym polecam też zawsze lignokaine, to zel chirurgiczny, stosowany przy zabiegach chirurgicznych, mało romantyczne ale skuteczne, wtedy nic nie boli

to szkoła powinna Cię bardziej interesować niż błona, a po co wkładasz tam palce??

to szkoła powinna Cię bardziej interesować niż błona :D W tym wieku też interesowała Cię tylko nauka? To smutne, bo musiałaś mieć bardzo drętwą i żałośnie nijaką młodość🖐️ I co jest w tym dziwnego, że siedemnastoletnia dziewczyna interesuje sie swoja fizjonomia i seksualnoscia? To podobno normalne w tym wieku, tak czytałam:classic_cool: Autorko, radzę przejść się do ginekologa - sam stwierdzi czy jest zbyt gruba, a jesli tak, to delikatnie natnie. I proszę, nie badaj dalej i nie wpychaj sobie palców, bo są lepsze sposoby na stracenie dziewictwa;):D