Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotkana

ja juz nie moge po prostu

Polecane posty

Gość zakłopotkana

mam jeden ogromny kompleks a mianowicie piersi- sa okropne wielkie ciezkie i obwisłe wygladaja jak opadajace psie uszy :( probowałam wszystkiego(kremy serum balsamy cwiczenia)ale moje piersi rozmiar c wcale nie chca sie podniesc:/ jestesm młoda dziewczyna mam 20 lat i taki biust od kiedy pamietam w czym jest problem jakos mi nie przeszkadzały specjalnie do kiedy moj ukochany nie zdjął mi stanika:/ najzwyczajniej w swiecie wstydze sie swoich piersi jeszcze jak leze to nic takiego ale boje sie usiasc i pokazac w całe okazałosci lub wstac wiem ze sa wieksze problemy na swiecie ale ten odbiera mi radosc z obcowania z moim mezczyzna co robic??

Zaakceptować, jak Ci przeszkadza bardzo to zbierać kasę na chirurga plastycznego :) Nic w tym złego, jeśli można poprawić znacząco swoje samopoczucie. Inna sprawa że młoda jesteś, może jeszcze Ci przejdzie :) Ale się pociesz że z jedenastu biustów które miałem przyjemność trzymać w rękach i ustach ;P to tylko jedna Pani miała idealne, okrągłe, w miarę duże ale nie za bardzo. I najciekawsze że miała takie po dziecku i karmieniu cyckiem :)

Gość Pokaż foto
to ocenimy! Doradzimy!

Gość zakłopotknaa
up

taką masz urodę i nic nie poradzisz Jeżeli masz faceta i on to lubi to nie stresuj się ,bo nie ma ludzi doskonałych.Sa faceci i to liczna grupa którzy wola takie piersi jak twoje niż odziedziczone po ojcu :)

Gość optymista za czysta
ze spokojem i usmiechem na twarzy zarzucaj je co rano na plecy :)

Gość MAŁRYCY
Mozesz wytopic na grillu. Tylko nie spiecz za bardzo, jedynie tak, zeby nadal pozostaly jedrne!