Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwan owski

Jestem załamany/

Polecane posty

Gość jestem niska 156 cm i
dla mnie 12 cm to tragicznie mało.Także masz problem.

Gość gercia20
Ja też jestem niska i sorry Winetou ale 12 cm to jest śmieszna długość.

Gość popieram Gercię20
16-18 - idealny 15-17 - znakomity 14-16 - dobry 13 - mierny ale dopuszczalny mniejsze niż 13 cm - TRAGEDIA W SPODNIACH, LEPIEJ NIE POKAZYWAĆ Każda laska Ci to powie.

Gość Zgadadzam się z wami
Dziewczyny

Gość to nie moja wina że on ma
12 cm i nie muszę dlatego iść z nim do łóżka.

Gość tylko że...
... wielu facetów lubi małe ale zgrabne cycki, a 99,99% kobiet woli przynajmniej średniego (ok. 16 cm) jak nie duże.

nie bylabym taka pewna co do tych malych cycek.. mysle ze jest po rowno:) i wracajac...to nie jest ich wina ze maja male, kurdee... bezsens.

Gość . bono
przecież 12 cm to nie jest tragedia.opanuj śię To jeszcze nie koniec świata.Nie masz chyba prawdziwych proglemów

Gość kasieńkalove89o2.pl
nic dodać nić ująć

Gość pocieszajcie Go...
i tak 99,99999999999999999999999% z odwiedzających to forum ma dużo większego.Nie macie 12 cm?To nie wiecie jak to jest.Ja mam 15,5 cm i uważam że to nie jest zbyt dużo, a co dopiero 3.5 cm mniej?To już jest masakra.

Gość . bono
lepiej że ma 12cm niż jagby mial miec 24 i byc kaleką

Gość chicksmaster
weście sobie linijkę i zobaczcie ile to jest 12 cm.W podstawówce, większość chłopców ma większe.Radzę spotkać się z lekarzem, może hormony coś pomogą?

Gość LASKI JUŻ TAKIE SĄ
POCIESZAJĄ A TAK NA PRAWDĘ BEZ MRUKNIĘCIA OKIEM ZOSTAWIŁYBY CIĘ BO MASZ ZA MAŁEGO!!!

Gość figuś24
Brawo, ktoś miał odwagę to napisać.

Gość karolzHamburga
ja też mam problemy ze znalezieniem dziewczyny (na stałe, a nie na jedną noc) bo mam 13 cm.

Gość mini hunter
oj chłopcze to straszne 12cm.... A chociaż gruby jest?

Gość Jest tu jakaś laska
której by pasowało te jego 12cm?Odpowiedź jest prosta NIE MA. ZOSTAN ZAKONNIKIEM

A właśnie,że jest !!!!!!!!!!!! Mi by odpowiadało !!!!!!!!!!!!! I jacyś dziwni jesteście,Wy naprawdę myślicie,że długi to przyjemność? No chyba,że dla kobiet które dostają orgazmów pochwowych - a takich jest przecież mniej. Większość to kobiety,które mają orgazmy łechtaczkowe i tu nie liczy się długość penisa tylko ogólna technika. Dużo kobiet lubi minetki lub w czasie stosunku pieszczoty ręką. A do tego nie jest potrzebny długi penis,więc zastanówcie się co piszecie,dołujecie niepotrzebnie chłopaka,a prawda jest taka,że na pewno znajdzie kobietę której będzie odpowiadał taki jaki jest. Pozdro dla autora :)

Gość Feli88
My nie myślimy, my wiemy, iż duży = duża przyjemność, a mały = mała/żadna przyjemność.

No to przecież piszę,że się mylicie !!! Bo kobiety są różne i mają różne upodobania. Jestem kobietą i wiem co mówię.

Gość . bono
Nie przejmuj śię ja mam 15cm a mam 34 lata

Gość babeczka32vvvvvvvvvvvvvv
12 cm to nie jest rekord świata, ale i nie tragedia. Gruby jest? Jesli jest jak taka grubsza kiełbaska na grilla to będzie ok:) Serio:) Wygogluj sobie jaką głębokość ma przeciętna pochwa i będziesz wiedział ... za duży też niefajnie, nie polecam!

Gość Arkadii
Słuchajcie ludzie, jestem przystojnym chłopakiem, silnym, pewnym siebie, elokwentnym i wygadanym, podobam się kobietom. Mam penisa długości 14 cm i grubosci w obwodzie 13,5. Byłem z 9 kobietami, kilka kilkumiesięcznych związkow i 2 po ok 2 lata, teraz jestem w tym drugim. Moje wymiary są dla mnie śmieszne i wstydze się ich ale tego nie okazuje co bardziej podnieca kobietę - pewność siebie. Erekcję mam wporządku, lekko zakrzywioną w lewą stronę ale tym się nie martwie. wielkosc ma dla mnie znaczenie ale to co robie palcami doprowadza kobiety do szału, wiem dokładnie gdzie znajduje się punkt G i podkreślę że każda kobieta go ma i nawet facet z małymi dłoniami może go bez problemu wyczuc palcem, no chyba ze ma same kciuki ....po takim orgazmie kobieta chce więcej, języczek robi swoje, po kilkunastu minutach skurczy wewnętrznej części ud (świadczy to poniekąd o orgazmie) kobieta blaga "wejdz we mnie" pozniej jest to juz kwestia techniki i mozliwosci dluzszej penetracji - czyli nie 2-3 minut ale conajmniej 10 minut mocnego uderzania. Orgazm gwarantowany. Wszystko zaczyna się w głowie, rozumiem kobiety które kochały sie z facetami o wiekszych rozmiarach, wporządku moze i bylo super, moze i dbali o was tak jak Ci z mniejszymi penisami ktorzy robia wszystko calą swoją duszą aby wam dogodzic, ale nie negujcie ich ani mnie również, to bardzo pogrąża i wprowadza w depresję. Jezeli w ogole nie bylo wam dobrze z tymi o malych sprzętach to powiedzmy sobie krotko - byli h u j o w y m i kochankami, hindusi mimo opini alego czlonka są tworcami kamasutry z ktorej ludzie czerpia nauki seksualne. Pozdrawiam wszystkich z malymi ptakami

Gość Arkadii
Od czasu do czasu dam kobiecie kwiaty zerwane nawet u sąsiada, nie jestem ideałem, nie zarabiam duzo, mam malo kasy i malo czasu dla kobiety ale gdy juz go mam poswiecam jej cala uwage

Gość Mała Minetka
Podpisuje się pod tym rękoma i nogami, szkoda że takich facetów na świecie jest tak mało ( o ile to co napisales bylo prawdziwe). Wlasnie sobie uswiadomilam ze facet z ktorym sypialam i mial malego nie robil nic, nie znal mojego ciala, a ten z duzym lezal jak misio a ja go ujezdzalam i bylo fajnie, ale co on robil?? Tylko lezal i od czasu do czasu sam majsterkowal przy mojej muszelce. Arkadii dałeś mi do myslenia, chyba zmienie podejscie do malych penisow

Gość . bono
Tak tp już jest że kobiety są wymagające ale nie wszystkie. Nie dla każdej liczy śię wielkośc

Gość DO AUTORA TEMATU
Prawda jest taka, że dziewczyny chcą Cię pocieszyć, ale same by nie chciały być Twoimi laskami.

Gość 099999909090909090909090909
autorze a ile masz lat?

Gość a ja wiem ee
ja wiem swoje nie lubie wilekich penisow bo do konca nie wchodza a co do twoich 12 cm to sie tym nie przejmuj maly ale technik ;)