Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskie_jajo1324

seks dopiero po ślubie

Polecane posty

Gość ciekawskie_jajo1324

tak sie nie da xD to w ogóle możliwe ?

Gość malizna
ale bardzo ryzykowne.

Gość malizna
Jak to po co? Jak po ślubie odkryją że nie są dobrani w łóżku to nie będą grzeszyć seksem dla przyjemności. Oczywiście zanim się skapną że im jest ze sobą do d.. to najpierw machną ze troje dzieci, bo tak trzeba. A potem życie w cnocie aż do śmierci. Amen. P.S. Brrrr....

Gość o dżizas
Miałam na studiach koleżankę co mieszkała z taką dziewczyną która własnie z seksem czekała do slubu, loda nie, bo to blee, minety nie bo to blee, antykoncepcja nie bo to grzech, wykręciła sie z poradni rodzinnej nie wiem dlaczego ale jedyną znana jej metoda antykoncepcyjną był kalendarzyk i zaszła w ciążę zaraz po ślubie. Na pewno nie było planowane bo planowała skończyć studia i pracę jakąś znaleźć. Koleżanka rozmawiała z nią ostatnio to ma stracha przed druga ciążą i przed seksem. No to sie naseksiła po tym ślubie. Kolega się spotykał tez z dziewczyną która chciała czekać i obwiniała go za każde pieszczoty które między nimi były. Moja kuzynka mi kiedys mówiła że jej facet chce czekać do slubu, a najlepsze że był ateistą i to bez żadnej ukrytej impotencji czy innych przypadłości.

ostatnio spodobal mi sie tekst mojej kolezanki :D przespała sie z jakims typem i pisze do mnie tak xXxxxX : Kurwa Aska! on ma małego, przy nim Arek ma olbrzyma.a mówią czekać do ślubu!a pozniej rozczarowanie;D