Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta - Bi

Do kobiet - jak wyglądały wasze doświadczenia z innym kobietami?

Polecane posty

znajdz dziewczyne, powiedz jej jaka jest sytuacja i sprubujcie, jak sie nie bedziesz potrafila przemoc to n ic strasznego sie nie stanie a jak tak to czeka cie milusia zabawa.... facet sie nie dowie

Gość Kobieta - Bi
A też masz podobną barierę? Co Twój facet by powiedział, gdyby dowiedział się o Twoim wyskoku? Ja kiedyś z moim rozmawiałam i najzwyczajniej uznałby, że to zdrada... Sama nie wiem już co zrobić...ale chyba wolałabym się zdecydować i mieć to już za sobą...

Gość bulletforxrose
po co wkurzać faceta? nigdy nie marzyłaś o swojej słodkiej tajemnicy? ;) przecież żaden mężczyzna Cię nie dotknie. Jakaś tam bariera jest ale z życia trzeba korzystać ;]

Gość Kobieta - Bi
słodka tajemnica - to nawet fajnie brzmi :D tak niewinnie, inaczej niż zdrada. hehe;) A z jakiej dzielnicy Wrocławia jesteś? Napisałabyś coś krótko o sobie: charakter wygląd ?:)

hmmm ja nie mialam takiego problemu bo bylam akurat sama, ale sex z kobieta sprawia mi wieksza przyjemnosc wiec jesli milabym wybierac to jest to kobieta

Gość bulletforxrose
w sumie, to jestem spod wroc. Wygląd charakter, to chyba nie tak publicznie, nie sądzisz? odezwij się na gg 2870557

(KATOWICE i okolice) Witam, jestem w związku z facetem, którego kocham i liczę na dyskrecję. Jestem zadbaną elegancką kobietą 30l na wysokim poziomie. Mam apetyczne kształty jak widać (r40) ale proporcjonalną sylwetkę. Od jakiegoś czasu mam ochotę skosztować kobiety. Nie szukam związku z kobietą, jeśli wyjdzie z naszej jednorazowej relacji coś na kształt przyjaźni - ok. Ale póki co chcę zrealizować fantazję - iść na całość z kobietą i nie oczekuję dalszej znajomości jednak nie zamykam się na nią. Decyzję podejmiemy wspólnie, jeśli jesteś zwolenniczką jednorazowych przygód ja to uszanuję. Mam jednak nadzieję, że nim się bliżej poznamy, a później pożegnamy wypijemy choć jedną kawę ;) Szukam osoby również na poziomie do zrealizowania tego doznania. Jeśli jesteś z okolic ścisłego śląska napisz do mnie: ewa.krokowskaa@gmail.com - najlepiej ze zdjęciem przynajmniej twarzy. Ja gwarantuję dyskrecję i liczę na nią.

5 godzin temu, Szyderca bezlitosny napisał:

Na uczuciowym pisałaś, że staje mu raz na miesiąc. Czy to znaczy że ta druga (młoda, ładna) miałaby zastąpić niebieską tabletkę? 😛

Ale jestes spostrzegawczy...  😄
Tak ma od 3-4mies ale licze na to ze mu przejdzie.