Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubię budyń

Minetkalodzik

Polecane posty

Gość felek34
to ja w twoim wieku przestałem być prawiczkiem

Gość dussia
ale gdyby to bylo jakies takkie jakby normalny film z jakims normalnym poczatkiem a nie tylko bzyku bzyku i wszystko to bym chetnie obejrzala

Gość dussia
a twoja kobieta jest mlodsza od ciebie?

Gość felek34
dziewczyna 20 lat to prawie dziecko Krępuje się faceta w łóżku kłoda bo nie wie jak to odbierze jej partner Nawet nie pokaże cipki żeby zachęcić swojego do seksu

Gość felek34
on ma 30 lat

Gość felek34
miało być ona

Gość dussia
20 lat tak?to co powiesz o bzykajacych sie goracych 14, 16?? owszem troche sie krepuje ale kiedys moj facet powiedzial ze po twarzy aniolka nie spodziewal sie takiego temperamentu w lozku

Gość felek34
jest dużo takich "normalnych" filmów. Musisz wiedzieć co ciebie podnieca i takie wybierać.Moja nie lubi lezbijek i masturbacji kobiet a ja tak

Gość dussia
kobieta nie lubi jak jej facet skupia uwage na ciele innej kobiety;)

Gość felek34
te 14 -16 latki bzykają się z ciekawości a nie z potrzeby seksu adla mnie to obrzydliwe.

Gość dussia
nooo niektore to nie sa wcale pruderyjne klody;) ja tez do takich nie naleze;)

Gość felek34
oczywiście że kobieta nie lubi tego ale w udanym związku mamy swoje fantazje i gdy ja akceptuję że ona ogląda a podnieceniem facetów ze stojącymi fiutami ,ssących piersi kobiety to ona nie ma pretensji o mnie

Gość dussia
no to masz zdrowy zwiazek;) ost gdzies czytalam ze kobieta chce wziac rozwod bo przylapala meza na masturbacji;D moj twierdzi ze tego nie robi a szkoda...

Gość felek34
to nie chodzi o pruderię nie użyłem takiego stwierdzenia ale o skrępowanie się przed otworzeniem się partnerowi Pisałaś że nie możesz dojść do orgazmu gdy twój facet patrzy,bo taki masz wiek Moja tez od niedawna zaczyna się otwierać

Gość dussia
no napewno masz cos racji ale nie naleze do takich lasek ktore kochaja sie po ciemku i ogolnie sie wstydza.ja nie wstydze sie swojego ciala nawet tego nadprogramowego;p jak mam na cos ochote to mu to mowie albo robie no ale jak probuje dojc ama przy nim to moja lechtaczka sie "wylacza"i nie reaguje

Gość felek34
jest nie szczery bo nie zna twojej reakcji na to Każdy facet wali ,bo ma potrzebę się spuścić tak jak wy wysikać.Kiedyś rozmawiałem na forum z kobieta która mi mówiła że gdyby wiedziała że jej facet jest zboczony to natychmiast by z nim skończyła

Gość dussia
zawsze mi mowi ze wyrosl juz z tego;(

Gość felek34
a wiesz dlaczego się wyłącza ??? Dlatego że on jest wobec ciebie skryty i nie mówi że się masturbuje więc u ciebie jest podobna reakcja

Gość felek34
ile on ma lat?

Gość dussia
no ale przeciez nie podlacze go pod wykrywacz klamstw.wie ze mnie ten widok podnieca to po co mialby sciemniac?ale np kiedy nie moge sobie poradzic zeby jego doprowazic to mi swoja raczka pomaga...

Gość felek34
a wiesz dlaczego nie możesz go czasami doprowadzić bo sobie zwalił facet jak nie jest spuszczony to ma dużo spermy i szybko dochodzi Czasami nawet za szybko ja tak mam że gdy nie mam orgazmu przez dwa trzy dni to moja jak mnie dotknie i porusza kilka razy to tryskam na ściany i dlaej stoi czekając na dalsze kochanie

Gość felek34
czy ci się zdarza że masz ochotę na seks a jesteś sucha?

Gość felek34
myślisz że jego nie podnieca gdy ty byś pokazała mu jak dochodzisz do orgazmu?

Gość dussia
jaaaa...jestesmy 2lata razem kochamy sie od roku to przeca moglby mi powiedziec...dziwne czasem to moje misiątko.ale czesto ma tak ze po orgazmie dalej stoi i czeka;) a skoro kochamy sie raz w tyg bo tylko tyle ie teraz wizimy(jest w wojsku) to jakos nie wierze ze tego nie robi

Gość dussia
ja rzadko jestem mokra mimo permanentnej ochoty na seks...i tego nie wiem czy by go to podniecalo czy zaczal by sie smiac nie wiem...

Gość felek34
jak mu stoi to wykorzystaj okazję i sobie po ujeżdżaj na nim do orgazmu

Gość dussia
nie umiem go tak ujezdzac azz do orgazmu...to chyba jakies przereklamowane

Gość felek34
moja obecna ma tak jak ty z nawilżeniem i nie wiedziałem że kobiety moga być tak suche mimo że maja ochotę na seks dlatego zawsze robie jej minetkę żeby nawilżyć

Gość dussia
nic mi nie mow bo tez bym tak chciala, moj mnie slini paluszkiem albo oliwka dla bobasow