Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi8nika

Która farba na ciemne włosy

Polecane posty

Gość domi8nika

Poszukuję dobrej farby do włosów, ale niezbyt drogiej, bo będę musiała użyć zapewne 2 opakowań. Farba musi być bardzo dobra. Chciałabym przede wszystkim uzyskać taki efekt jak jest pokazany na opakowaniu, co nigdy mi się nie udaje. Kupując granatową czerń wychodzi mi zwykła czerń. A zależy mi na tej poświacie granatu. Po drugie wszystkie farby, których używam szybko tracą kolor robią się mniej wyraziste, a po ok miesiącu - półtora na bokach robią się brązowe pasemka z moich naturalnych włosów;/ Odrosty aż tak daleko nie powinny sięgać i na pewno nie są to zwykłe odrosty tylko kolor się wypłukuje. Czego używałam? palette garniera brillance kiedyś loreala i pamiętam, że takich problemów nie miałam, ale może coś oprócz loreala będzie równie dobre? i troszkę tańsze, bo mam długie włosy i loreala za 25 zł ciężko mi kupić, a teraz żeby zlikwidować te brązowe pasemka, które prześwitują muszę zafarbować całe włosy nie tylko odrosty.

Gość spróbuj Blue Velvet Wellaton
http://www.ceneo.pl/613885 Kiedyś tego używałam i kolorek był całkiem ok,było widać garantową poswiate we włosach.I jest tansza niż Loreal.

Gość tą farbę Welli kupisz nawet za
10 zł(zależy w jakim sklepie) a jest bardzo dobra wg mnie.Widać ten niebieski blask we włosach,szczególnie fajnie to wygląda pod słońce;)