Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuskaaaaaaaaaa1111

MLEKO A SEN????

Polecane posty

Gość mamuskaaaaaaaaaa1111

Mam dwumiesieczniaka ktoremu dawalam mleko NAN ale w nocy bardzo czesto sie budzil na jezeni chociaz wypijal z butelki okolo 100ml. Zmienilam mleko na Enfamil i dziecko budzilo sie tylko raz w nocy :) ale w dzien strasznie krzyczal jakby go bolal brzuszek i mial okropne zaparcia. Wiec tak sobie pomyslalam ze moze by mu dawac w dziec NAN a w nocy enfamil. Co Wy na to ??? Robila tak ktoras z mam??? Jestem dzisiaj wykonczona prawie nie spalam w nocy maly caly czas sie budzil a ja biegalam z butelka i z herbatka :/ ❤️ ❤️ ❤️

Gość mamuskaaaaaaaaaaaaaaa1
podnosze:) No mamuski poradzcie cos❤️

Gość mamuskaaaaaaaaaa1
:(

Gość Sa na rynku mleka
ktore nazywaja sie 'na dobranoc' i sa z domieszka miodu, eukaliptusa albo jakichs probiotykow robi je Humana, HIPP i kilka innych producentów z tym, ze one sa dla wiekszych dzieci

a poza tym co ty chcesz zeby dwumiesięczne dziecko nie budziło sie na jedzenie? :D takie rzeczy to tylko w erze :P

Gość mamuskaaaaaaa1
mea - niech sie budzi ale nie 10 razy jak to bylo dzis w nocy jak znowu zaczelam podawac NAN. JAK WCZESNIEJ NAPISALAM Z enfamilem bylo tak ze maly budzi sie tylko o 3 dostawal butelke i spal do 6 i co wazne wypijal tylko jedna butle przez noc a nie 5 a moze nawet i wiecej bo juz stracilam rachube :/ Chodzi mi o to czy moge w dzien podawac NAN a w nocy Enfamil. A moze znacie jakies inne dobre mleko bo ten NAN to jakis szajc jest ja zastanaiwiam sie nad Bebilonem.

nie wolno co chwile dziecku zmieniać mleka. Każda zmiana rodzaju mleka grozi tym, że pojawią się problemy ze strony układu pokarmowego. skonsultuj się z lekarzem, dobierzcie odpowiednie mleko - większość ma podobny skład ale różnią się smakiem, jeśli to dziecko z problemami, ulewaniem czy refluksem, kolkami itp. to lekarz pomoze ci dobrać mleko i tego się trzymaj, nie wolno mieszać

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
dziecko płakało bo mu mleko ciagle zmieniasz, nawet jak sie przechodzi z 1 na 2 to robi sie to stopniowo a nie od razu od tego sa bole brzuszka i zaparcia