Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilka_75_75

Jak to usunąć?

Polecane posty

Gość Lilka_75_75

Pół roku temu z pewnych przyczyn musiałam przejść serię zabiegów do których specjalna maszyna określała mi na ciele obszar który miał być poddany zabiegom. Niezbędne do tego było zaznaczenie małymi kropkami, poprzez nakłucie i wpuszczenie tuszu. Mogłam nie zdecydować się na "kropki" ale wtedy byłoby większe prawdopodobieństwo, że maszyna wykonująca zabiegi "zgubi" odpowiedni obszar. Jedna kropka jest w bardzo widocznym miejscu, bardzo mi to przeszkadza, bo wiele ludzi zwraca na to uwagę. Ja nie chcę pamiętać tamtych chwil, a "to" mi o nich przypomina :( Stąd moje pytanie, gdzie, w jaki sposób i jaki będzie orientacyjny koszt usunięcia zaledwie kropki (tyciego tatuażu o wielkości dwóch głowek od szpilek). Mam nadzieje, że nie zamotałam za bardzo. Proszę o pomoc.

Gość Lilka_75_75
up up up

Gość Lilka_75_75
Nikt nie pomoże? Może znacie jakieś miejsca, najlepiej w woj. kujawsko-pomorskim.

Gość a moze zgłoś się
w to miejsce, gdzie mialaś robiony zabieg i tam Tobie coś podpowiedzą? Albo do dermatologa i lekarz powinien Cię pokierować. A że jest to usuwanie tatuażu po leczeniu ,to moim zdaniem, powinnaś mieć to zrobione darmowo.

Gość mozesz odwiedzic
najblizsze studio tatuazu,i zapytac o cene takiej uslugi,oni sie zajmuja takze usuwaniem tatuazy nie tylko ich wykonaniem. powodzenia

Gość Lilka_75_75
Zabieg robiony był we Wrocławiu, troche daleko :( Dlatego uznałam, że jeżeli tatuaż jest malutki, to sprawdzę, za jaka kwotę mogę to zrobić sama, bo jak będzie to kwota do 50 zł, to nie będzie z tym problemu.