Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowalam sie troche

boze, on w ogole nie ma gustu...

Polecane posty

bylam z moim chlopakiem nad morzem i porobilismy sobie pelno zdjec. na wiekszosci z nich zajebiscie wygladam , jestem sexi ubrana i w ogole bardzo spoko. moj chlopak powiedzial mi ze wstawil kilka naszych wspolnych zdjec na nasza klase. pytam go ktore, bo sama nie mam naszej klasy i nie bawie sie w takie rzeczy. on mi powiedzial ktore zdjecia tam wkleil i okazalo sie ze nie dal tych najlepszych na ktorych wygladam bardzo dobrze, tylko wstawil jakies foty na ktorych oboje wygladamy do dupy. no zdenerwowalam sie strasznie, bo myslalam ze wstawi te najlepsze zdjecia zeby kolesie zazdroscili mu ze ma fajna laske a na tych fotach ktore on dal na NK ja wygladam jak jakas szara myszka a on sam tez nie lepiej. no do cholery jasnej , to trzeba naprawde nie miec za grosz gustu. wiem ze to jest bardzo błachy problem, ale takie pierdoly najbardziej dzialaja mi na nerwy i po prostu musialam sie gdzies wyladowac...

Gość ale ty jestes glupia hehehe
pustaku głupi zalezy ci tylko na tym żeby inni sie na ciebie napalali heheh zal mi takich lasek jak ty :/

A nie możesz mu powiedzieć, żeby wywalił te paskudne zdjęcia a wstawił ładne?

jestem sexi ubrana i w ogole bardzo spoko" no ale to tylko twoje zdanie :P nasza klasa mysli zupelnie inaczej :P

nie bede mu nic mowic bo nie mam zamiaru ingerowac w jego nasza klase, po prostu wkurzylo mnie to ze wybral jakies lipne foty skoro bylo duzo lepszych. p.s. mozecie mowic ze jestem pustakiem i jestem glupia, i tak mam to w dupie bo mnie nie znacie :P

to trzeba naprawde nie miec za grosz gustu." i kto tu mowi o guscie ? :P jak jeszcze dodasz szczypte dobrego smaku :P to już sie wyłożę :P ... ze śmiechu :D

To się żal i rozpaczaj :P Jakby mój facet wstawił brzydkie zdjęcie ze mną to napewno kazałabym mu zmienić :P

Gość elaulalia
spójrz na to z drugiej strony.. samo to, że zamiescił z Tobą foty znaczy,że chciał sie Toba pochwalic... znam wielu, którzy na naszej klasie ukrywaja fakt ze mają rodziny i dzieci i paraduja na fotkach z obcymi panienkami..to jest dopiero kicz

Gość idę o zakład że
ja jestem bardziej seksi i jeszcze bardziej spoko na bank!

Gość hehehe ale macie problemy
daj link do jego profilu:) ja wystawie obiektywną ocene:D może nie masz się czym przejmować:D hehe a skoro tak cie to gryzie to załóż swój profil i po kłopocie a jemu powiedz żeby skasował nieładne fotki:) albo powiedz że on wygląda okropnie na tych fotkach, odrazu usunie:D

Gość ugadadaz
wstawil fotki z wakacji, zeby sie pochwalic, ze z TOBA SIE DOBRZE BAWIL, a ty mu zarzucasz, ze nie ma gustu, bo zle na nich wygladacie? ty glupia gowniaro... masz faceta, a chcesz, zeby ktos mu zazdroscil... sama z siebie nie mozesz sie podbudowac, ze cie kocha i ze jestescie razem? potrzebujesz poklasku na tym gownie NK??? szczeniackie to dla mnie, no ale coz...

Gość Józekkkkkkk
Pie*dolona era techno - to są jej efekty.