Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piećdziesięciolatek

Przerost prostaty a seks

Polecane posty

Gość piećdziesięciolatek

Ciekawi mnie jak jest u mężczyzn z łagodnym przerostem prostaty, czy mają kłopoty z erekcją i ejakulacją? Przed 50-tką miałem wytrysk na 70cm, a teraz ledwie duża kropla wycieknie, a jak u Was? Ponieważ orgazm nieodłącznie związany jest z ejakulacją, to co się dzieje z seksem/orgazmem u mężczyzn po operacji na prostacie?

Gość kmngfrcv
lekki przerost i żeby się spuścić muszę się masturbować chyba z kilkanaście minut, a w pochwie wiotczeje ze względu na luźność!!!!!. Szlag może trafić; a jak u was chłopy? Zaznaczam, mam dopiero 43lata.

Gość jakiś cieć
wprowadził program zmuszający do nicka pomarańczowego z hasłem, po jaki ch*j? Jak ktoś zechce , to se założy czarny nick na hasło. Po co uszczęsliwiać na siłę?

Nie wiem jakie to uczucie, ale na pewno niezbyt przyjemne. Wcale nie musi tak być, jeżeli zastosujemy odpowiednie leki, które mogą pomóc w złagodzeniu skutków tego problemu. Myślę, ze warto się do takich środków przekonać.

Gość pięćdziesięciolatek
co do kurwy nędzy, nie ma tu mężczyzn z przerostem lub po operacji na prostacie? Przecież tu tego kalectwa nie widać, a być może to nie jest jeszcze kalectwem. Czekam na odpowiedzi. Dzięki.

Gość kmngfrcv
U mnie usunięcie prostaty spowodowało skrócenie penisa: http://img220.imageshack.us/my.php?image=penisok3cmzforum21406zc4.jpg Spermy mam pod dostatkiem, no ale cóż,takiemu chłopu z takim krótkim chujem, żadana baba nie chce dać dupy. Wypadałoby zaśpiewać: nie pomogą fale Wisły gdy jaja obwisły/ chuj za krótki. Może ktoś zaśpiewa do rymu?