Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZuzaKkk

Biust

Polecane posty

Gość ZuzaKkk

Witam, Jestem w 10tc i w związku z tym nowym dla mnie stanem mam mnóstwo wątpliwości i pytań. Na przykład powiedziano mi, że mam się przygotować na powiększenie piersi. Zawsze miałam małe ale jędrne 70B więc fajnie jakby się trochę rozrosło co nie co ;) Póki co jednak nie zauważyłam żadnych zmian. Kiedy moge się ich spodziewać? I czy jest szansa, że większy biust pozostanie na dłużej?

Gość erotofetysz
duże duże duże

Gość ZuzaKkk
Spadaj! Oczekuję poważnych odpowiedzi od kobiet już doświadczonych w tej dziedzinie

Gość Dagmaraaaa
zmiane wielkości piersi zauważysz tak ok 6 miesiaca ciąży . mi np . urosły sporo i teraz już 8 miesięcy po porodzie są większe niż przed ciązą ale za to mniej jędrne

Gość ZuzaKkk
A czy można robić coś, aby zapobiec utracie jędrności? Moja koleżanka bardzo krótko karmiła dziecko piersią (tylko 3 m-ce). Czy rzeczywiście czas karmienia piersią wpływa na jego jędrność?

Gość Dagmaraaaa
ja karmiłam piersią tylko niecałe 2 miesiące . owszem mozna stosowac kremy ujedrniające ale mi one nie wiele pomogły

Gość ZuzaKkk
Ale czy takie specjalne kremy wklepywane w skórę piersi w ciąży albo też w czasie karmienia nie mają jakiegoś wpływu na maleństwo???

Gość mamuśka a
JA również przed ciąża narzekalam na zbyt maly biust (65B) w czasie ciazy zmienilam miseczke na 70C. piersi zaczely mi rosnac ok 4miesiaca, teraz karmie piersia i mam jeszcze ciut wieksze ale nadal jedrne, nie sa wogole obwisle :) zobaczymy jak dlugo nie stosuje zadnych kremow ujedrniajacych jedyna wada to rozstepy ktore powychodzily mi w trakcie ciazy teraz juz na szczescie sa niemal nie zaowazalne ale jednak sama ich swiadomosc mnie wkurza;)

Gość 36 t.c. ...
mi się powiększyły bardzo nieznacznie. Nawet nie musiałam zmieniać biustonoszy... ot tak po prostu nabrzmiały. I dobrze. Póki co nie mam rozstępów na piersiach, i może będę względnie jędrne po porodzie i karmieniu. Zobaczymy. Ale rozrost biustu to bardzo indywidualna sprawa. Mojej przyjaciółce piersi urosły o cały rozmiar i to widać. No i niestety już w ciąży ma lekki zwis.... Kremy moim zdaniem nie pomogą. Raczej proponuję masaż, żeby je lepiej ukrwić. Ale głównie tu chyba działają geny.

Gość marszalka
Ja przed ciaza miałam biust 75B (albo małe C -zalezało od stanika). W ciazy w pierwszysch miesiacach ursuł mi biust. Teraz jestem 4 miesiace po porodzie i rozmiar biustu to 75 D :) Nie narzekam bo zawsze taki biust chciałam miec :P