Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotkass

Finka

Polecane posty

Jak nie masz czasu to nie zaczynaj z kimś rozmawiać i nie pisz, że pomożesz a potem w ogóle żadnego odzewu. Czytałam Cię na kilku tematach i wiem, że masz dużą wiedzę donośnie zdrowia i zapewne wielu osobom pomogłaś, a wiele osób zupełnie zignorowałas. Doceniam, że pomagasz, ale jesli nie masz czasu to nie pisz, że pomozesz.

Gość ....finka
W czym moge pomoc ?

Gość ....finka
Prosiłam o gg .....Jak widze problem podany nie dawno o godz 14 .Ja tutaj nie mam etatu .Radze kiedy mi pasuje .....Nikt nie bedzie mnie ustawiał .

To nie chodzi o to, żeby ktoś Cię ustawiał, tylko o to że ktos bardzo może liczyć na Twoja pomoc i sie przeliczyć. Ja zdążyłam sie już przekonać, że masz dużą wiedzę na temat zdrowia ale nie rób nikomu nadziei na odpowiedź jesli nie masz czasu. Czasami ktoś potrzebuje pomocy od razu, i co? Może będzie czekał kilka dni, aż odpowiesz.

Gość jak ktoś potrzebuje
pomocy od razu to od tego jest lekarz

Gówno prawda. Sama sobie chodź do lekarzy, jak im tak ufasz.Taka finka wie więcej niz nie jeden lekarz.Taka prawda.

Gość jak ktoś potrzebuje
To tak może z większym szacunkiem do niej? Nikt jej za porady na forum nie płaci i jej dobra wola czy i kiedy odpisze. WIęc przestań na dziewczyne naskakiwać. To nie pogotowie żeby musiała udzielać porady już bo ktoś teraz potrzebuje

Stokrotkass więcej szacunku, jesteś bardzo nieuprzejma. Finka nie zasłużyła sobie na takie traktowanie, ani nikt inny. Rady tutaj są dobrowolne i udzielają ich ludzie w wolnym czasie. Jest tutaj wiele osób mających sporą wiedzę, ale nie mają oni obowiązku odpowiadać natychmiast i w każdym temacie, bo nikt im za to nie płaci, a pomóc wszystkim się nie da ze względu na brak czasu.

Nie do Was pisałam obrończynie. Jeśli ktoś chce pomóc to pomaga a nie mówi, że pomoże. I tyle w tym temacie. Wcześniej juz napisałam, że jak nie ma czasu to zrozumiałe, ale nie cierpię, gdy ktos mówi o pomocy a potem sie nie odzywa. Skończyłam temat.

Gość ....finka
Nie podoba mi sie Twoje zachowanie ani słownictwo .......Jestem na temacie .Zadałam Ci pytania .