Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubachakacha

bardzo wazne pytanie od ktorego zelezy czy sie skompromituje czy nie, blagam o p

Polecane posty

Gość grubachakacha

czy w pierwszej gimnazjum tez jet jak w podstawoowce ze jeste mierzenie i wazenie oraz sprawdzanie wzroku?

Gość 1234567......
a czemu masz się skompromitować nie rozumiem ? to zależy czy gimnazjum do jakiego poszłaś ma zapewnioną opiekę medyczną w postaci pielęgniarki ...ale mi się wydaje że tak że mierzą ważą itd...

Gość grubachakacha
o to chodzi że waże 101 kg jak wazylam 78 to wszytscy sie smiali i do dzisiaj wage mi wypominaja przez to nie mam kolezanek i ani chlopaka

Gość pafer
Takie mierzenie i ważenie się nawet w LO odbywa więc musisz jakoś to przeboleć. Ja nie ważyłam nigdy jakoś specjalnie dużo jak na swó wzrost i budowe, ale u mnie w klasie zawsze takie kruszynki 150 cm wzrostu i 40kg wagi więc gdy ja miałam w ich wieku 170 i ważyłam 65kg to juz wdług nich byłam spaślakiem i się śmiały dziewczyny. Pielęgniarka zawsze mówiła głośno wagę, a reszta słyszała, bo wchodziłyśmy po 3-4. Ale w liceum to przebolałam. Poprostu olałam. Ważę ile ważę, a co sobie pomyślą to sobie pomyślą. Nie przejmuj się.

Gość pafer
ale kacha swoją drogą idziesz dopiero do gimnazjum więc ile masz lat? 13-14 chyba i w tym wieku 101kg? może coś nie tak za zdrowiem kochana. Nie chodzi o to, że się smieję, albo coś, ale czasem taka nadwaga jest niebiezpieczna bo to już nie nadwaga a otyłość i udziewczynki w twoim wieku