Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mięka pałka

Ona mnie zostawiła i ma się dobrze a ja rozpaczam

Polecane posty

Gość mięka pałka

Rozstałem się z dziewczyną po 3 latach. Jej uczucia już chyba dawno wygasły, a ja bardzo to przeżywam. Jest jakiś facet który przeżył to samo i udzieli rady??? Najgorsze jest to że cały się jej poświęciłem olewając znajomych i teraz mam tego konsekwencje bo nawet nie mam z kim o tym porozmawiac....

Gość Blondyna1986
ojjjjj nie rozpaczaj:)wiem ze Ci ciezko...ale pomysl skoro poszla to widocznie nie byla Ciebie warta:)Jeszcze sie zakochasz zobaczysz:)głowa do góry:)

Gość moze morze
Tak to juz jest., ktos kogoś zostawia albo bywa zostawionym. To nieodłączna część naszego życia. Lepiej naucz się z tym zyć, bo skończysz marnie.

Gość jak pałka stwardnieje to sie
...

Gość Pewnie na to zasluzyles
Pewnie nie dbales o nia wystarczajaco dobrze. Znam takich typkow, co mysla ze kobieta nigdy nie odejdzie a oni sie nie staraja i tylko wiecznie pretensje o wszystko, a potem jeden z drugim zdziwiony ze panna odeszla do innego i nagle sobie przypominaja, ze kochaja, ale wtedy to juz za pozno.

Gość mięka pałka
Dzięki za słowa otuchy :)

Gość Blondyna1986
ejjj a czemu po nim jeździcie co?chlopak sie załamal dodajcie mu troche otuchy:) ile masz lat autorze?

Gość mięka pałka
Aż wstyd pisać że tak to przeżywam w tym wieku. Mam 21 lat. To był mój pierwszy poważny związek więc pierwsza taka sytuacja w moim życiu. Nie sądziłem, że będzie tak ciężko

Gość Blondyna1986
ojjj jeszcze masz czas i nieraz sie zakochasz:)spokojnie:)