Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszczeeNieEksa

Dzisiaj mój mąż powiedział do mnie

Polecane posty

Gość nie masz dziecko jestes żoną
są waszę!!i ja bym tez była zła nie wyobrażam sobie czegos takiego.Twój mąż musi zrozumieć że teraz to Ty jesteś jego rodziną !!Ty i córka.Wnioskuje że jego brat jest dorosły...Nie ma obowiązku dawać mu żadnej kasy...Ja bym była zła...Najwazniejsza powinaś być Ty i córka

Gość jeszczeeNieEksa
brat jest dorosly ma23 lata ale to typ faceta ktoremu wszystko sie nalezy bez pracy, mama kupuje mu papierosy.niewiem czy to wytrzymam ale chyba nie ma idealnych facetów

Gość ja pierniczeeeeeee
urodzilas mu dziecko a on wydziela ci "swje" pieniadze? kurwa faceci to tluki, to chyba niepisana umowa miedzy zona a mezem ze w momnecie zalozenia rodziny on pracuje zeby zapewnic WAM jakis poziom i jakies glupie argumenty typu ze to jego sa poprostu skurwysynskim szowinizmem w najgorszym wydaniu. Boze jak ja dziekuje ci ze ucieklam sprzed oltarza i juz nie musze sie z tymi kretynami uzerac. a jak mowila tyszkiweicz w filmie kochanki - kazdy w slubnej wyglada jak idiotka. tyle w temacie

Gość pomoc drogowa
ale dlaczego chciałabyś się rozwodzić?

Gość Właśnie jak jesteś
żona to wasza kasa.Co facet myśli, że kobieta nawet jak nie pracuje to ma mu usługiwać, obiadki gotować i dziećmi się zajmować.Taka kobieta więcej się w ciągu dnia narobi niż facet, a jeszcze taki wypomni, że to jego.To niech kurdę ci płaci pensję gospodyni, kucharki i niani to mu nic z wypłaty nie zostanie

Gość no chce się rozwieść
bo jest na drugim plaie facet nie liczy się z jej zdaniem..na pierwszym mieiscu jest jego rodzinkaa potem dobro żony...nie liczy się z nią i to juz na początku potem zaczną się innne problemy

Rozwiedź się i ciągnij kasę. Skoro się debil ożenił i cię zbrzuchacił, niech ma!