Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kondzielka345

zazdrosne żony/partnerki Waszych klientów

Polecane posty

Gość kondzielka345

śmiesznie może brzmi ten temat ale czy odczuwacie to co ja?pracuje w biurze ,powiedzmy w banku,mam stycznośc z męzczyznami i ich żonAMI(ZAZWYCZAJ ŻONA MUSI PRZYJŚĆ BY COŚ PODPISAĆ) i wtedy czuje ze ona jest zazdrosna,obrazona. Czasem mówie :poprosze o numer telefonu bo zadzwonie gdy bedzie już sprawa załatwiona wtedy zazwyczaj kobieta reaguje:podam swój,żeby Pani nie musiała do Ciebie wydzwaniać... jak facet coś śmiesznego chlapnie to zaraz go krytykują.Np przykład dzisiejszego dnia: Facet mówi:a bo wie Pani człowiek pracuje,rodzina,dzieci nawet nie ma kiedy o urlopie pomyśleć a ona wtedy:a co Ty taki nagle zabiegany wokół rodziny.?już nie badz takiwielki pracuś,Ty to byś chciał na bahama i jakieś młode Panienki koło siebie mie c(PATRZAC NA MNIE OCZYWIŚCIE) JAKIE TO DZIWNE WSZYSTKO...o co one zazdrosne,ja do diabła w pracy,on sie cieszy ze kredyt dostał a ona obombana ze hej

Gość Kamilllka
Masz racje:) Kiedys, gdy telefony komorkowe byly rzadkoscia, trzeba bylo czasami dzwonic do klienta do domu. Odbieraly z reguly zony no i zaczynal sie cyrk. Niby staraly sie byc grzeczne, ale wscieklosc i zazdrosc bylo slychac w ich glosach. Nie przejmuj sie. Rob swoje z usmiechem na twarzy i tyle. Ale fakt, glupie czasami te zony...

Gość ach te baby ach te babay
hahahaha dobre

Gość co ja mogem
napewno dzieje sie tak kiedy widzą młodszą od siebie np w banku albo w biurze nieruchomości bywa ,że są takie baby no cóż czasem sobie nawet potrafia uroić ,że facet je robi w ciula a potem takie akcje ,że każda to potencjalna rywalka co chce męża odbić

Gość diablica i juz
a malo teraz takich "tanich" Qrewek?? co druga jest puszczalska!

Gość niezazdrosna 111
Ja tam zazdrosna nie jestem ale... moj facet ze wzgledu na rodzaj swojej pracy ma stycznosc z wieloma kobietami ktore pracuja w hotelu kawiarni itp ostatnio w jednej z takich jedna z lalun powiedziala do niego: ma pan ladna pupe moze pan tak stac do wieczora ;-) i taki teksty zdarzaja sie wiele razy wiec sie nie dziw ze kobiety sa czasami zazdrosne.

Gość Aska-Aa
dlablica - liczylas:)

Gość Mis-ka12
niezazdrosna 111 kiedy ludzie razem pracuja, to mozna mowic o roznych sprawach, zartowac......A tu mowa o relacjach pracownik - klient. Widza sie pierwszy raz w zyciu, albo co najwyzej drugi. Wiec nie ma mowy o jakichkolwiek blizszych relacjach. A te zony ....jak straz przyboczna, gotowe rzucic sie z pazurami, bo sie kobieta - pracownik do meza usmiechnie hihihihi

Gość pewnie stare baby grube takie
no racja ale taka zazdrość jest chora

Gość kondzielka345
ja tam nie mówie o podrywaniu,o normalnych rozmowach o pogodzie itp gdy ja wypisuje druki a oni czekają i rozmawiamy.Gdy wychodzą i jeszcze nie zdazą zamknąć drzwi słysze jej uszczypliwy ton:co tak świergoliłeś?jaki milutki, usmieszki weż mnie nie denerwuj lepiej sama mam męża,bardzo przystojny i cześto rozmawia z kobietami w bankach itp i nawet mu sie głupoty trzymają i jakoś afery nie robie. Ostatnio u notariusza mówi do asystentki:Coś tam się Pani ten komputerek zawiesza.Moze moja zona tam zajrzy ,ona sie dobrze czuje przy komputerze a my w tym czasie na kawke wyskoczymy. A ona z uśmiechem:oj wole nie ryzykować bo jak taka dobra to moze nie bedzie gdzie wracać jutro ,bo stanowisko bedzie już zajęte. Spogladała oczywiście na mnie i czekała na reakcje. Ja poprostu myslę że one te zonki to jakies zakompleksione

Gość kondzielka345
a ta dziwna minka nie wiem jak sie pojawiła w poprzednim poście

Gość derf
tak takie potrafią być głupie i puste

Gość vedere
No ok, ale co z tego? Masz satysfakcje, ze jakas obca babka pilnuje faceta? Znasz ich przeszlosc? Wiesz jakie numery facet wywijal wczesniej? Nic nie wiesz, wiec po co oceniasz...

Gość _Dora_
vedere w sytuacji o ktorej piszesz to zona powinna pilnowac swojego meza i na nim sie wyzywac, a nie na np. pracownicy banku, dla ktorej jej maz jest mily i do ktorej sie usmiecha... Czujesz roznice?

Gość soffiaa
ja ost bylam w banku stalam w kolejce, ale oczywiscie stare babki zaczely sie wpychac i klocic o kolejke, a facet z zona ktory stal przede mna mowi wskazujac na mnie: ta pani byla za mna! zona go spiorunowala wzrokiem. babka i tak sie przede mnie wepchnela i poszla do wolnego okiena. a facet od razu na mnie patrzy i wzrokiem mi pokazuje ze stare baby sa nieznosne. a potem jak juz on skonczyl przy swoim to mowi do mie: prosze bardzo. i usmieszek. a zona jak go nie wypchnie przez drzwi wscisekla. hahaha ale se potem usmialam w domu.

Gość młoda jeszcze kobieta
stare baby są okropne, to prawda, widzę często takie ochydne spojrzenia! ale pomyślcie dziewczyny, my też kiedyś będziemy stare i będziemy miały świadomość że to nieodwracalne, a kochanemu mężowi podobają się młode! bo to naturalne że facetom W KAŻDYM wieku podobają się właśnie młode kobiety! oczywiście że te babska są bez klasy że pokazują zazdrość ale musimy się z tym liczyć że i my kiedyś możemy ją odczuwać...

Gość ighgght
ale mój też patrzy na młode i nie o to chodzi tylko o to że można przyjąć coś z uśmiechem a nie obombać się jak do mnie facet z obsługi stacji benzynowej powie coś miłego to mój mąż też sie nie gniewa to że jestem miła czy sie usmiecham to nie znaczy ze lece na niego

Gość niezazdrosna 111
Mis-ka12 ja tez mowie o takich relacjach mój facet chodzi wprowadza program do kompu. i zmyka nie pracuje z tymi dziewczynami widzi je raz może dwa w życiu ;-)

Gość czcc
a co cię to laska w ogóle tak obchodzi że topiki zakładasz?