Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek125745

ROZMOWA KWALIFIK W HOTELU?-PYTANIA

Polecane posty

Gość maciek125745

Zaprosili mnie na rozmowe kwalif w hotelu mam jednak problem jak sie zachowac poniewaz znam tylko godz i miejsce spotkania czyli hotel nie znam nazwiska rekrutujacego...jak sie zachowac jak juz bede tam na miejscu gdzie szukac zapytac w recepcji....dodam ze nie chodzi o prace w hotelu poprostu tam zorganizowali spotkanie teraz nie wiem co zrobic moze ktos mial podoba syt

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a może wiesz jaka Firma prowadzi ta rekrutację? czy też nie wiesz

Gość uuuuuuuuuuuu
podejrzewa, że telefonu też nie masz od osoby która dzwoniła. Więc ja bym podeszła do recepcji i powiedziała, że przyjechałam na rozmowę w sprawie pracy na godz.... gorzej z tym jak facet zapyta do jakiej Firmy, bo jeżeli to będzie duża rekrutacja to na pewno będzie więcej ludzi i osoby na recepcji powinny wiedzieć o jaką firmę chodzi...

Gość maciek125745
znam nazwe firmy ale telefonu nie mam niestety :((

Gość xxzzbb
zapytaj w recepcji- mają zarezerwowaną salkę lub pokój.....zadna filozofia....jak masz tylko takie problemy to Ci gratuluję :(((

Gość uuuuuuuuuuuu
To jak znasz nazwę Firmy to cie w recepcji pokierują odpowiednio :) spoko nie pękaj

Gość oivelkjbgalzs.......
Sądzę że chodzi o jakieś przedstawicielstwo,bo zazwyczaj takie firmy rekrutują w hotelach.Jeśli mam rację to Jak ty chcesz pracować w tym zawodzie jak nie wiesz w jaki sposób dotrzeć do rekrutera!!!Masakra!!!