Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemwkropceeee

czy warto robic studia podyplomowe z edukacji zintegrowanej z przedszkolna

Polecane posty

Gość jestemwkropceeee

jestem w kropce. jestem po ped opiekunczo-wychowawczej.mam podyplomowke z nauczania angielskiego w edukacj i wczesnoszkolnej. nie mam jeszcze certyfikatu jezykowego. o prace ciezko. nie wiem czy nie szkoda kasy na te podyplomowke. ale wiem ze nawet jak zrobie certyfikat to zeby uczyc angielskiego w 1-3 to musze miec te podyplomowke. tylko pytanie czy za rok rynek nie bedzie tak nasycony anglistami ze moj certyfikat to bedzie do niczego

Gość xjjjssssssssssssss
tylko prayc nie ma a jak jest to slabo platna nie rozumiem co sklania ludzi w dzisiejszych cazach do podejmowania takich krokow ja sama to skonczylam ale to bylo dawno i pracy nie ma

Gość tylko ja mysle o nauczaniu
angielskiego w przedszkolach i klasach 1-3 . wiem kasy z tego duzej nie ma ale sa jakies plusy bycia nauczycielem. myslisz ze w innnych zawodach jest tak kolorowo? zreszta jak sie skonczylo studia pedagogiczne to potem ciezko znalesc prace w czyms innym

Gość Magda8312
ja robię taka podyplomówkę, mam nadzieję, że znajdę jakąś pracę w tym zawodzie. Mimo, że zarobki z początku nieduże to jednak chciałabym zostać n-lem czy to w 1-3 czy przedszkolu. Budżetówka to budżetówka...

Gość do Magda
a jakie masz studia? pracujesz gdzies? masz szanse na prace po studiach podyplomowych? gdzie robisz taka podyplomowke? i czy daje uprawnienia jednoczesnie do 1-3 i przedszkola bo trzeba teraz na to zwracac uwage po zrobili podzial

Gość sdsdsaa
nie wiem gdzie mieszkacie ale ja w pomorskiem miasto 50 tysiecy i pracy w tym zawodzie nei mam

Gość mieszkam w wlkp
u nas tez ciezko z praca ale mysle o np poznaniu

jeśli masz zasoby finansowe i czasowe na studia, to działaj. wiedzy nigdy za wiele. z tym, że w tym zawodzie to chyba najlepiej by było własne przedszkole otworzyć...