Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksnknfks

KRÓLICZKI PLAYBOYA......

Polecane posty

Gość ksnknfks

czyz one nie sa trakcyjne?? bardzo ladne kobiety szczegolnie kendra ma urode lalki Barbi czyli jest idealna, pomijajac ich charakter i to po co siedza u Hefnera, maja przepiekne ubrania, sa zawsze swietnie ubrane, szczegolnie sukienki wieczorowe maja boskie!!!! poza tym widac ze sa zadbane ..fakt kasa....ale mimo wszystko.. czy wam sie one podobaja???

Gość tak to prawda
ale byly, fakt teraz maja swoje zycie

Gość Holly Madison
ona mi sie najbardziej podoba, maja piekne wlosy, doczepiane widac ale ja bym chciala takie miec swoje, poza tym zawsze sa ladnie uczesane ubrane nawet w dresach wygladaja ponetnie:)

Gość Są seksowne i zadbane
jest wiele kobiet ktore zzera zazdrosc a nic nie robia zeby poprawic swoj wyglad.Poza tym mowa o tym jakie sa teraz a nie jakis byly zanim trafily pod skrzydla Heffa.Sa bardzo arakcyje i mnie sie podobaja.A jestem kobieta :D czesto tez sledze ich makijaze , stroje i niekiedy sa dla mnie mala inspiracja :D

Gość fineus
tak... są zwykłymi ludźmi i często nie mają wesoło,czego niektóre dzięcioły jak autor topika nie zauważają.patrz ost. morderstwo jednej z nich...znaleziono ją w częściach w walizce w kontenerze na śmieci....tragedia...a niby miała wszystko...czy tak?

Kant, oczywiście. Z taką kasą i tyloma operacjami, liftingami etc z każdej paszczury wyjdzie super laska. To pewne :)

Gość Mondayy
fakt sa bardzo sexi, tez czasem patrze jak chodza ubrane i probuje je nasladowac, nawet polubilam dresy:)

Gość znaleźli jedną z modelek
Playboya a nie króliczka :o

Gość wariatow nie brakuje
oni sa na calym swiecie a to ze akurat jej sie to przytrafilo...no coz...takie zycie

Gość ladna byla wtedy tez