Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko jedna osoba

postawie karty tylko jednej osobie

Polecane posty

Gość tylko jedna osoba

prosze napisac imie date ur. oraz partner etc... i konkretne pytanie :)

Gość gosicaaaaa
gosia 21.02.1982 imie faceta : Tomasz pytanie: czy bedziemy razem nie znam jego daty urodzneia niestety

Gość Tańczący z Wiedźmami
Łukasz 21.03.83 partnerka : własna ręka pytanie : kiedy zmienię partnerkę ?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja chcę, ale nie tak oficjalnie z imieniem i datą urodzenia, podaj e-mail proszę!

Gość tylko jedna osoba
gosicaaaaa gosia 21.02.1982 imie faceta : Tomasz pytanie: czy bedziemy razem nie znam jego daty urodzneia niestety karty pokazaly mi nastepujaca sytuacje on jest z kims zwiazany z jakas kobieta choc ich zwiazek nie nalezy do szczesliwych , z moich kart odnosze ze zwiazku nie bedzie z nim pani. Tutaj pojawia mi sie otrzymanie zaproszenie na slub kogs z rodziny, oraz wyjazd zwiazany z praca / ale moze sie on troche opoznic poniewaz wychodza blokady , drobne potyczki co do wyjazdu , moze zagranice? tutaj musi pani w przyszlosci uwazac bo pojawi sie w pani otoczeniu falszywy mezczyzna i ostrzezenie aby mu nie ufac , byc poprostu ostroznym , jakis oszust z niego i nie przyjemnosci tutaj tez widze jakies nie powodzenia w studiach /kursach badz w urzedach :) jestem poczatkujaca w stawianiu kart :) napisalam to co mi pokazaly :)

Gość tylko jedna osoba
ten mezczyna na ktorego prosze uwazac prawdopodobnie o ciemnych wlosach poznany pozniej , nie porozumienia beda z nim zwiazane oraz klotnie

Gość gosicaaaa
dzieki bardzo :)

Gość gosicaaa
szkoda tylko, ze same niepowodzenia sie szykuja ach..kiedy wreszcie sie do mnie los usmiechnie ..