Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanykundel3

AVE MARIA

Polecane posty

Gość nie ma to jak odświeżyć
WIDZIAŁEŚ, jak Kasia śpiewa?? Zatem, zapewne ten śpiew widziałAś, sądzę, że na zdjeciach??? Bo śpiew to się powinno raczej SŁYSZEĆ ;) a o tym to już nic nie piszesz ;) Swoją drogą, mam znajomego, który czasem śpiewa na ślubach. NIE REKLAMUJE SIĘ, nie ma strony internetowej, bo byłoby to dla niego równoznaczne z postawieniem się w jednym rzędzie z chałturnikami... zawodowcowi śpiewającemu z najlepszymi dyrygentami nie wypada mieć reklamowej stronki w necie ;) Wieść o nim rozchodzi się wyłacznie pocztą pantoflową, dzięki zachwyconym klientom - zamówień ma sporo ;) tonitoni - dzięki za miłe słowa :) parafrazując Młynarskiego - "ta piosenka jest dla tych, co się za pewnie poczuli" ;) życzę wytrwałości i sukcesów w walce o poziom oprawy muzycznej na ślubnych mszach, bo ten ostatnio niżej mułu i wodorostów sięgnął :(

Heisenberg : "Ty dla niej też nie" - i całe szczęście ;-) Swoją drogą widać, że się tak przyjaźnicie a skoro przy okazji tak świetnie znasz się na mikrofonach to może razem zrobicie jakieś porządne nagranie? Stuningujcie przy okazji też trochę stronkę, wywalcie zdjecia w strojach ludowych, zmieńcie adres (bo wiesz, "śpiewaczka 24" to sie tak trochę "całodobowo" kojarzy) i będzie git! nie ma to jak odświeżyć: no właśnie, to mnie najbardziej wkurza, że ludzie sie nie znają. I płacą często duże pieniądze za coś co nie warte jest ani grosza (nie piszę tu o "Kasi", bo jej nie słyszałam). I jeszcze sie zachwycają...

Gość Haisenberg
spiewaczka.pl wiesz od kiedy kaska sie reklamuje? Latwo to sprawdzic whois spiewaczka24.pl - wiec szkoda o tym rozmawiac. Swoja droga jest to jedna i ta sama osoba ktora pisze te posty powyzej (a raczej krytykuje kaske - wiecej z konkurencja nie bede jej pisal bo to tak jak kiedys osoba bronila yagi.pl - tylko racji nie miala na trzepaku). Dalej nie bede kontynulowac tej rozmowy - ale wiadomo ze jakas "pseudo-pro-spiewaczka" skomentuje to. Miala Kaska racje ze ta konkurencja zrobi wszystko, aby zgarnac klientow. Ciekawi mnie, jak mozna byc profesjonalista i nie miec strony internetowej w dzisiejszym swiecie. Swoja droga dalej czepiasz sie slow i nie znasz sie na mikrofonach - a sie o nich wypowiadasz :-] za to skutecznie kota ogonem odwracasz, komentujac zdjecia i moje bledy ortograficzne, ktore rzeczywiscie popelnilem. Tak na marginesie, wiadomo ze spiewaczka24.pl reklamowala Kaska, kazda osoba ktorej IQ przekracza szympansa porownujac moje wypowiedzi z jej zauwazy roznice. Pomijajac element gdzie zacytowac chcialem slowa kobiety ze slubu (no ale pro-osoby to i takie forum, do admina brakuje oraz Dziekuje za jedno, ze nie musze w to badziwie sie pakowac i ze mnie nie dotyczy, bo z taka konkurencja to ja bym z katana chodzil aby sie z nimi godnie przywitac. I co do jednego faktu trzeba przyznac racje, brakuje Kaska probek dzwikowych na Twojej stronie o czym Ci juz mowilem. EOT - no pomijajac fakt ze nie odpisze na dalszy post w tonie, ktory kazdy latwo moze przewidziec.

Gość tak się ciągle odgrażasz
że już nic nie napiszesz, tymczasem cały czas coś tłuczesz, aż klawiatura furczy ;) ależ se Kasia obrońcę znalazła!!! a raczej - masz gadane, Kasiu ;) tylko, że nie ma czego gratulować, ot w tym cały problem...