Megusia 0 Napisano Sierpień 25, 2009 hm mam pytanie czy wie ktoras z was cos na temat stosowania gynalginu i patentex oval razem? tzn chodzi mi o to ze od czasu do czasu robie sobie kuracje gynalginem i czy wtedy moge stosowac patentex oval?? czy one sie ze tak powiem nie "gryza" ? chodzi mi o jakies interakcje tych dwoch tabletek itp itd?? z gory dziekuje za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mnie ostatnio Napisano Sierpień 25, 2009 patentex zagryzl gynaligin niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megusia 0 Napisano Sierpień 27, 2009 hm to mial byc zart czy powaznie chodzi o to ze nie powinno sie stosowac jednego i drugiego razem?? prosze o powazne odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megusia 0 Napisano Sierpień 29, 2009 upupu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megusia 0 Napisano Sierpień 31, 2009 upupupupup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megusia 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 nikt powazny sie nie wypowie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prywatna sekretarkaa 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 poczytaj na ulotce tam wszystko pisze jakie sa przeciwwskazania,kiedy wystepuja interakcje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evela01 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Sadzisz ze patentex oval uchroni Cie przed ciaza? Moja znajoma dzieki niemu zaszla w ciaze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prywatna sekretarkaa 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 a wlasnie co do tego typu antyloncepcji to nie polecam ja osobiscie czulam straszny dyskomfort po nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziaamam 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 ja bym nie ryzykowała... poza tym stosowanie wyłącznie patentex oval jest niemądre... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evela01 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Ludzie mamy XXI wiek. Jest tyle metod hormonalnych ktore sa skuteczne gdy sa bezblednie stosowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość seksiczka Napisano Wrzesień 2, 2009 jest tez LADY COMP :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ludzie nie każdy Napisano Wrzesień 3, 2009 może stosować antykoncepcję hormonalną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach