Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julek 24

Kobieta za która bardzo tesknie i chce z nia byc-

Polecane posty

Gość Julek 24

witam mam mały problem.spotykałem sie z kobieta trzy miesiace było na prawde super myslałem tylko o niej spotykalismy sie w każdej wolniej chwili.wszystko bło na dobrej drodze...... i którego dnia zadzwoniła do mnie była dziewczyna z która byłem dwa lata wczesniej i zaczeła mi płakać czy jej nie pomoge bo jej facet ja pobił dosyc ostro .... nie wiele myslac powiedziałem ze tak pomoge.odrazu zadzwoniłem do kobiety z która sie spotykałem i jej powiedziałem co sie stało ona powiedziała ze dobrze robie, po godzinie dostalem sms ze jednak po co ja tam i wogóle a ja na to ze tylko pomoge to ona mi odpisała ze miłej zabawy ci zycze i potym sms mineły dwa tygodnie i nic .nie bede ukrywał ze tez sie roszke wk tym co napisała.i nie wiem co ja mam zrobic chciałby do niej napisac ale cos mnie blokuje w sobie.i mam tez teraz takie pojecie ze nie mozna byc szczerym do konca.a naprawde zalezy mi na niej spedziłem z nia wiekszosc fajnych chwil mozna tak powiedziec ze nawet sie zakochałem w niej.i prosze o rade was.......

Gość ty i ex = biglove
Ale ona ma pająka:D Tarantule:) Nie boisz się? Ty zdaje się ich nie lubisz... a skoro ona sobie go ma to znak, że ma gdzies Ciebie:) I czeka kiedy podejmiesz męską decyzję i odejdziesz. :)

Gość solis
proste i logiczne - bierz telefon i dzwoń czy tam pisz do niej ! A jak coś będzie wracac do tematu ex, to przełoz ją przez kolano, powiedz ze tylko na niej ci zalezy, nakieruj jej myslenie na wlasciwe tory. Pogadajcie.

Gość ty i ex = biglove
Ja tego nie rozumiem od kilku lat:D Kobieta go nie chce:D a on dalej swoje:D Ona wszystko robi by już spasował.. a on z nudów wielce zainteresowany:D Nie lubisz jak siedzi na kaffe wiec namiętnie siedzi:) Nie lubisz pająków, ona go ma:) Nie lubisz jak nie ma pracy, ona jej nie ma:) Uwielbia byc jak te w gotowe na wszystko kury domowe:):D Chodzic na wystawy, wernisaże, na poezję, na wieczorki z muzyką klasyczną:D

Gość Julek 24
tylko o to chodzi ze ona sama zaczeła ta znajomosc sama zaczeła pisac pierwsza dzwonic proponowac i wogole nawet sie z wierzała ze swoich prolemów.........i nagle bach wszystyko poszło w las ...... i nie bede ukrywał ze mysle o niej cały czas ...

Gość Julek 24
i do tego kiedys mi powiedziała ze jak by było jej zle w mojej obecnosci to by mi to powiedziała prosto w oczy ...... jest tez kobieta szczera

Gość kamil..ka
ja mysle ze poprostu poczula sie zazdrosna. ty bys nie byl? w pierwszym momencie moze uznala ze nie ma prawa ci zabronic, w koncu znacie sie trzy misiace dopiero, a potem nie wytrzymala i wyslala takiego smsa. w koncu tamta dziewczyna nie ma innych znajomych ktorzy by mogli jejpomoc? i na czym ta pomoc dokladnie polegala? a sms : zyczy milej zabawy, swiadczy tylko o zazdrosci, niepewnosci. czemu nie zadzwoniles potem do niej? na pewno na to czekala. trzeba bylo zadzwonic, opowiedziec co sie wydarzylo, jakos ja prekonac. a teraz po dwoch tyg jest raczej pewna ze do niej wrociles i nie jestes juz zainteresowany. pomysl sam co bys myslal na jej miejscu? :)

Gość kamil..ka
i bardzo dobrze ze byles wobec niej szczery. gorzej gdybys sklamal i potem by to wyszlo. ja mysle ze ona poprostu pomyslala ze juz z nia byc nie chcesz, ze wracasz do tamtej. no to normalne przeciez, zadzwon do niej i jakos to wyjasnij. nie denerwuj sie, jak komus zalezy to i jest zazdrosny, proste:)

Gość domestos.com

Gość Julek 24
oczywiscie mogłem zadzwonic powiedziec ale byłem wk ty co mi napisała ........... pomoc polegała tylko na wytłumaczeniu temu typowi powiedziałem ze jeszcze raz tak sie stanie to ................ naprawde zalezy mi na tej kobiecie mysle ze jeszcze tak w zyciu sie nie zakochałem jak w niej................

Gość kamil..ka
rozumiem ze ten sms cie zdenerwowal ale nie sadze zeby to mial byc powod do zakonczenia znajomosci. wyslij jej smsa ze wciaz o niej myslisz, ze wk cie to co ci napisala, bo wczesniej mowila co innego. ze nie wydarzylo sie nic i ze uniosles sie duma, czekales az sama sie odezwie. ze zalezy ci na tej znajomosci i czy chcialaby sie z toba spotkac. no nie wiem jezeli tesknisz za nia to zrob cos. ja ja rozumiem, czesto swojemu facetowi mowie zeby sie dobrze bawil jak gdzies idzie i sie wsciekam potem:) pewnie bedzie zaprzeczala ze to nie z zazdrosci ale wydaje mi sie ze skoro juz nic nie napisales to pomyslala ze ma racje. nie zlosc sie na nia:)

Gość Julek 24
napisałem mam nadzieje ze sie odezwie ......dziekuje wszystkim :-}