Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalinkaaa

co za sasiedzi !!!

Polecane posty

od 8 rano kosza pod oknem trawnik co za idiociii nie daja spac :/ a obok male dziecko placze u sasiadki bo tez obudzilo;/ psychicznii

Gość gfdfd
kup sobie szczelniejsze okna .Twoja wina

Gość Pod blokami trawę już
od 6 nieraz koszą więc nie marudź.Co do dziecka to ty też ryczałaś kiedyś od rana.Przecież go nie zatkają

Gość Ty jesteś psychiczna że
nie kupisz sobie korków do uszu i nazywasz ludzi psychicznymi, bo dziecko im płacze.Oj dziecko

Gość hojool
a ja mam pod oknem ogromną klimatyzację pewnego sklepu, która buczy przez calą noc. Albo zamknięte okno:(, albo buczenie:(

Źle zrozumiałyście autorkę z tym dzieckiem. Miało na myśli, że przez koszących trawę obudziło się malutkie dziecko i płacze i tych, którym zachciało się kosić nazywa psychicznymi.

pieprzowa - dzieki myslalam ze juz nie ma tu inteligentych ludzi... odkad tu mieszkam to dziecko jest spokojne ranoo.. a slyszalam przeciez jak ta matka do tego co kosi powiedziala ze obudzil jej dziecko .... i dlatego dla mnie to jest chore ze nie moga nawet do tejj 10 poczekac.. ja teraz mam urlop ale nieraz pracuje od 19 do 7 wiec jak tu sie wyspac? ktos powiedzial ze mam nieszczelne okna.. mam szczelne.. tylko ze jakbys nie wiedziala-wiedzial to jest lato i mam otwarte okno.. bo jest goraco !! eh..

Gość Monter 35
Na moje klimatyzacja multi split jest najlepszym rozwiązaniem do domku, koszt montażu takiej klimatyzacji może być wyższy lecz można lepiej dopasować moc urządzenia do powierchni domu, agregat klimatyzacji zawsze umieszczany jest na zewnątrz budynku, sprawdź parametry tego klimatyzatora i zobacz, ja czekam aż mi przywiozą fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z sensorem podczerwieni który automatycznie kieruje strumień powietrza na człowieka