Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja tera zrobie

Jestesm zalamana.Ciaza.

Polecane posty

Gość i co ja tera zrobie

Niewiem jak moglo do tego dojsc.Wspolzyje regularnie z moim partnerem.Zabezpieczamy sie, tylko prezerwatywy.Zawsze ja zaklada odrazu zanim wejdzie we mnie.Prezerwatywa zawsze byla cala.Spoznil mi sie okres, poszlam do lekarza i okazalo sie ze jestem w ciazy 6 tydz.Jestem w szoku.

Gość negresco
A ile masz lat?

Gość małamałą
gratulacje :)

Gość zmartwionaja20
ja bym sie cieszyla:) A ile masz lat?

Gość i co ja tera zrobie
Mam 25 lat.Mamy juz male dziecko ma 7 miesiecy.Niedamy sobie rady z 2 malych dzieci.A po zatym jak moglo dojsc do zapolodnienia.Przeciez byla zawsze gumka.Jetsem zalamana.Moj nawet niewie jeszcze o tym.Jak mu to powiem.Chcociaz moj mowil ze cche miec jeszcze syna.Ja tez ale nie tak szybko.

Gość najmadrzejszanajpiekniejsza
a mi sie wydaje ze masz lat z 16 i to prowokacja;)

Skoro masz 25 lat i dziecko, to zapewne wiesz jakie są konsekwencje współżycia. Takze wiesz o tym, ze prezerwatywa nie daje 100% pewności, wiec nie wiem skad to zdziwienie. napewno an początku nei bedzie łatwo, ale dacie sobie rade.

Gość tabletki tez 100 nie daja
100% to tylko abstynencja. Ciekawe ktora stosuje :P Kazdy ma prawo sie zalamac :O

Gość i co ja tera zrobie
Ok.Prezerwatywa nie daje 100% pewnsci ale wtedy kiedy peknie czy sie zsunie.A nie tak jak u nas.Gumke zakladal zawsze zanim wemnie wszedl i zawsze byla cala.Wiec plemniki przenikaja przez prezerwatywe.

Gość negresco
A przechodzenie przez ulicę wiąże się z ryzykiem zostania rozjechanym- bardzo błyskotliwy tok myślenia:/

Gość szczerze Ci wspolczuje
masz juz jedna kule u nogi i wiesz jaka to udreka. teraz dochodzi druga, przez droge przez meke jaka jest ciaza. naprawde wspolczuje..

Gość i co ja tera zrobie
1 ciaze przechodzilam super.Bradzo podobam mi sie ten stan.POrod mialam lekki.Mam cudna coreczke jestem szczesliwa mama, mam obok siebie cudownego mezczyzne.Ale teraz ciaza tak szybko jest dla mnie ogromnym zaskoczeniem i szokiem.Zbieram sie i musze powiedziec mojemu ze zostanie tatusiem.Wiem ze on bardzo pragnie miec syna.

Gość mama tez
gratuluje :) Ja tez sie balam bo nie jestem zwolenniczka zadnych tabletek a mierzenie temperatury i zapisywanie jej przy malym dziecku i moim lenistwie jakos mi nie wychodzilo, ale kupilam Lady Comp i jak na razie uwazam ze to fantastyczna sprawa. Wreszcie mam zero stresu :)

Gość mama tez
na pewno w drugiej ciazy bedzie troche inaczej, w koncu czas ktory mialas przedtem tylko dla siebie bedzie tez podzielony na Twojego brzdaca,ale mam nadzieje ze dasz rade. Pozdrawiam cieplutko

Gość i co ja tera zrobie
do -mama tez - co to jest te lady comp.

Gość dziewczyna jest zalamana
a Wy wyskakujecie z gratulacjami... Gratuluje to ja Wam - swietnego wyczucia :O

Gość usuń i po sprawie

Gość em.ce 2
masz cale 9 miesiecy zeby przekonac sie ze dacie rade :D ja bym byla szczesliwa,widocznie tak musialo byc i juz :P

Gość a a a kotki dwa
coż życie jest pełne niespodzianek . Nie martw sie poradzicie sobie ! :)

mama tez moja kumpela zaszła właśnie w ciąże przy Lady compie a kupiła go bo musiała monitorować cykl ponieważ sie leczyła i planowała ciąże za kilka miesięcy, ale Lady Comp zaplanował za nią ;) wiec z tym zero stresu bym nie przesadzała ;)

Gość być może mogło się tak stać
być może facet podczas zakładania przeniósł parę plemników na zewnątrz gumki, zdarza się ja też używam tylko prezerwatywy, ale obowiązkowo abstynencja w dni płodne, nigdy nie zdecydowałabym się na seks w czasie owulacji, nawet z prezerwatywą i globulką

Gość duo mama
Wiem ze jestes teraz w szoku i niech cech pewnie tego dzicka. Ja czulam sie podobnie. Obecnie mam 1,5rocznego synka i 2 miesieczną córeczke. Jak dowiedzialam sie ze jestem w drugiej ciązy to grunt usunal mi sie pod stopami. Jest ciezko. Maz czesto wyjezdza - taka praca a ja sama z dwoma maluchami.Najgorzej jest wieczorami gdy trzeba ich wykapac i polozyc - obydwoje placza, bo chca sie przytulac a mama jedna. Ale tłumacze sobie ze widocznie tak mialo byc i znajduje pozytywne aspekty takiej sytuacji; mala roznica wieku miedzy dziecmi - beda mialy blizszy kontakt, wychowanie na tych "samych pieluchach" - nie trzeba sobie bedzie nic przypominac :-) No i bedziecie mieli dwojeczke a potem juz czas dla siebie, kto wie czy nie odkladalibyscie tej decyzji na coraz pozniej, pozniej... Trzymaj sie cieplo Co ja tera zrobie.Dasz rade, w koncu jestesmy silnym gatunkiem - kobietami :-) Pozdrawiam wszystkie mamy z dziecmi rok po roku.:-)